ŠTRAND: Ponavlja se "Humani ponedeljak" za lečenje Mie Jovanović

ŠTRAND: Ponavlja se "Humani ponedeljak" za lečenje Mie Jovanović

Humanitarna akcija za operaciju i lečenje matičnim ćelijama Mie Jovanović iz Novog Sada biće ponovljena na Štrandu u ponedeljak, 12. Septembra. Zbog kiše koja je u ponedeljak padala tokom celog dana prikupljeno je svega 5.800 dinara, što je nedovoljno za pomoć ovoj šesnaestogodišnjoj devojci.

Kod Mie se radi o teškoj povredi skočnog zgloba, a terapije koje su sprovedene nisu dale željene rezultate. Porodica koju čine samohrana, nezaposlena majka i troje dece nije u mogućnosti da finansira njeno lečenje, tako da se nadamo da će dobar deo sredstava biti obezbeđen tokom akcije "Humani ponedeljak".

Ulaz za posetioce biće, kao i obično, besplatan, a ulaznicu za plažu zameniće novčana pomoć, koju će građani moći da prilože u kutije koje će biti postavljene pored svih ulaza na Štrand – poručuju iz JKP "Gradsko zelenilo". 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

opens 2019 Daško i Mlađa elektrovojvodina novorođenčad gradsko groblje OK Vojvodina radosne vesti raspored sahrana novi sad servisne informacije epk 2021 Spens jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište groblje betanija Isključenje struje Fruška gora bebe havarija na vodovodu hrana bez vode servisne informacije novi sad Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje almaško groblje bez struje lisje sahrane novi sad sahrane