STRIMING NA JUTJUBU: "Crnogorsko kulturno veče" u nedelju u Master centru Novosadskog sajma

STRIMING NA JUTJUBU: "Crnogorsko kulturno veče" u nedelju u Master centru Novosadskog sajma

Manifestacija "Crnogorsko kulturno veče 2017", koju organizuje Udruženje Crnogoraca Novog Sada, biće dostupna i putem lajv striminga.

Kako nas obaveštavaju iz Udruženja Crnogoraca Novog Sada, prenos ove manifestacije – koja će se održati u kongresnoj sali Master centra Novosadskog sajma u nedelju, 24. decembra – biće moguće pratiti i uživo, od 19 časova, putem Jujtub striminga, a link ćete moći da pronađete pod nazivom "Crnogorsko kulturno veče 2017 UCGNS".

- Sa ponosom možemo reći da će to veče Novi Sad biti prijestonica kulture crnogorske dijaspore – poručuju iz Udruženja Crnogoraca Novog Sada.

Gledaoci će, navodi se u saopštenju, moći da vide bogat kulturno-umetnički program, a specijalno za ovu priliku biće predstavljena crnogorska udruženja iz celog sveta i emitovana njihova video predstavljanja. 

- Nadamo se da je ovo samo jedan mali korak ka dugoročnom povezivanju crnogorskih iseljenika, prije svega mladih, kako međusobno tako i sa matičnom Crnom Gorom – poručuju organizatori "Crnogoske kulturne večeri 2017".

Više infomacija na Fejsbuk stranici Udruženja Crnogoraca Novog Sada.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan