Štrumpfovanje u Areni Cineplex

Štrumpfovanje u Areni Cineplex

25. marta u Arenu Cineplex stiže najočekivaniji crtać ove godine - ŠTRUMPFOVI : SKRIVENO SELO. Tog dana svaki posetilac će dobiti poklon i deca će imati priliku da se druže sa veeelikom maskotom i glumcima koji su pozajmili glasove glavnim junacima.

Kao zagrevanje pred film Arena Cineplex je odlučila da obraduje najmlađe filmofile brojnim sadržajima kao što su maštovite i uzbudljive igre i radionice za klince i klinceze.

Ovog vikenda, u subotu, 18. marta, od 15h do 16:30h u holu Arene Cineplex biće fotografisanje u Štrumpfastičnom Instagram ramu, gledaće se izložba fotografija Štrumpfova i takmičiće se uz igru iznenađenja. Svi mališani koji budu došli imaće priliku da osvoje brojne poklone i ulaznice za premijernu projekciju Štrumpfova u Areni. 

 

Naši omiljeni animirani junaci će ove godine udružiti snage s UNICEF-om i Fondacijom Ujedinjenih Nacija kako bi uticali na decu, mlade i njihove porodice da se uključe u stvaranje srećnijeg, mirnijeg, ravnopravnijeg i zdravijeg sveta. Pridružili su se kampanji “Mali Štrumpfovi, Veliki Ciljevi” čija je poruka da svako od nas može da napravi promenu, bez obzira jesmo li veliki ili mali.  

 
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan