Studenti FTN nemaju novca da odu na evropsko takmičenje u robotici

Studenti FTN nemaju novca da odu na evropsko takmičenje u robotici

Tri ekipe Fakulteta tehničkih nauka predstavljaće Srbiju na evropskom takmičenju robotike "Eurobot" u Francuskoj od 24. do 28. maja, ali potrebna su im dodatna novčana sredstva za put i boravak u gradu La Roche-sur-Yon.

Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost, Fakultet tehničkih nauka i Departman za industrijsko inženjerstvo i menadžment obezbedili su značajna novčana sredstva za odlazak mladih robotičara, studenata, na "Eurobot" takmičenje, ali kako je ukupan iznos neophodan za put i boravak timova oko 1.000.000 dinara, potrebna su dodatna novčana sredstva kako bi oni mogli predstavljati Srbiju na ovogodišnjem takmičenju, stoji u saopštenju studenata FTN.

Mole se sve institucije i preduzeća zainteresovana da podrže na ovaj način ulaganje u mlade perspektivne ljude koji predstavljaju Srbiju u nauci da se jave vođi puta asistentu Jovici Tasevskom na mejl , a sredstva se mogu uplatiti na žiro račun FTN: 840-1710666-12 Fakultet tehničkih nauka, poziv na broj po modelu 97 7401804014, svrha: za robotsko takmičenje.

Na evropskom takmičenju robotike predstavnici Srbije su učestvovali već 16 puta i uvek su imali zapažen uspeh. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

EPS betanija jkp lisje bez struje dunav matična knjiga rođenih bez vode horoskopski znaci telep isključenja struje servisne informacije novi sad raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije jkp novosadska toplana novosadsko porodilište gradsko groblje horoskop novosađani bebe sahrane almaško groblje gradonačelnik Miloš Vučević radosne vesti novorođenčad elektrovojvodina porodilište raspored sahrana novi sad havarija na vodovodu RHMZ Miloš Vučević