Studenti iz Francuske posetili proizvodnju "Multiactiv" kozmetike

Studenti iz Francuske posetili proizvodnju "Multiactiv" kozmetike

Proizvodni pogon Multiactiv kozmetike ugostio je profesore i studente Nacionalnog koledža hemijskog inženjerstva (ENSCMu) Université de Haute-Alsace iz Francuske koji u okviru svog studijskog putovanja u Srbiji borave od 07. do 14. aprila.

Svake godine udruženje studenata ovog, najstarijeg nacionalnog koledža hemijskog inženjerstva u Francuskoj, za studente druge godine organizuje sedmodnevno studijsko putovanje sa glavnim ciljem da obiđu i upoznaju se sa poslovanjem preduzeća u drugim državama. Na ovaj način studenti i profesori se upoznaju sa stručnjacima iz oblasti njihovog interesovanja, šire mrežu kontakata i definišu svoja dalja profesionalna usmerenja. Takođe, obilaskom istorijskih i kulturnih znamenitosti zemlje u kojoj borave, putovanje im omogućava da prošire kulturne horizonte.

 

 

Ove godine francuski studenti su u prilici da se upoznaju sa Srbijom.

Tokom priprema za dolazak prepoznali su preduzeće "Yuco-Hemija d.o.o." kao lidera u proizvodnji kozmetičkih proizvoda (MULTIACTIV) te su uputili molbu za posetu. Rukovodstvo preduzeća im je omogućilo posetu sedištu preduzeća u Bačkom Jarku, kao i obilazak proizvodnih pogona i razvojne laboratorije MULTIACTIV kozmetike.

 

 

Kad znamo koliko je u Francuskoj razvijena kozmetička industrija, drago nam je što su gosti imali priliku da se uvere da i u Srbiji postoji preduzeće savremene opremljenosti, velikih proizvodnih kapaciteta sa automatizovanim procesima, koje posluje uz poštovanje svih međunarodnih standarda kvaliteta i proizvodi vrhunske proizvode za negu.

Ovo je jedan od primera da Srbija i Francuska imaju tradicionalno dobre odnose, ali i da radimo na tome da ranije stečeno prijateljstvo nadogradimo i pretvorimo u saradnju, kako na polju društvenog života, tako i ekonomske saradnje.

 

 

Promo tekst

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp lisje elektrovojvodina novosadsko porodilište servisne informacije horoskopski znaci gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević raspored sahrana novi sad JKP Vodovod i kanalizacija novorođenčad bebe sahrana matičar novi sad bez struje horoskop gradsko groblje Isključenje struje bez vode Elektrodistribucija Novi Sad klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije novi sad vremenska prognoza isključenja struje sremski karlovci sahrane isključenje vode Republički hidrometeorološki zavod novosađani raspored sahrana i ispraćaja betanija Vreme u Novom Sadu