Studenti iz Francuske posetili proizvodnju "Multiactiv" kozmetike

Studenti iz Francuske posetili proizvodnju "Multiactiv" kozmetike

Proizvodni pogon Multiactiv kozmetike ugostio je profesore i studente Nacionalnog koledža hemijskog inženjerstva (ENSCMu) Université de Haute-Alsace iz Francuske koji u okviru svog studijskog putovanja u Srbiji borave od 07. do 14. aprila.

Svake godine udruženje studenata ovog, najstarijeg nacionalnog koledža hemijskog inženjerstva u Francuskoj, za studente druge godine organizuje sedmodnevno studijsko putovanje sa glavnim ciljem da obiđu i upoznaju se sa poslovanjem preduzeća u drugim državama. Na ovaj način studenti i profesori se upoznaju sa stručnjacima iz oblasti njihovog interesovanja, šire mrežu kontakata i definišu svoja dalja profesionalna usmerenja. Takođe, obilaskom istorijskih i kulturnih znamenitosti zemlje u kojoj borave, putovanje im omogućava da prošire kulturne horizonte.

 

 

Ove godine francuski studenti su u prilici da se upoznaju sa Srbijom.

Tokom priprema za dolazak prepoznali su preduzeće "Yuco-Hemija d.o.o." kao lidera u proizvodnji kozmetičkih proizvoda (MULTIACTIV) te su uputili molbu za posetu. Rukovodstvo preduzeća im je omogućilo posetu sedištu preduzeća u Bačkom Jarku, kao i obilazak proizvodnih pogona i razvojne laboratorije MULTIACTIV kozmetike.

 

 

Kad znamo koliko je u Francuskoj razvijena kozmetička industrija, drago nam je što su gosti imali priliku da se uvere da i u Srbiji postoji preduzeće savremene opremljenosti, velikih proizvodnih kapaciteta sa automatizovanim procesima, koje posluje uz poštovanje svih međunarodnih standarda kvaliteta i proizvodi vrhunske proizvode za negu.

Ovo je jedan od primera da Srbija i Francuska imaju tradicionalno dobre odnose, ali i da radimo na tome da ranije stečeno prijateljstvo nadogradimo i pretvorimo u saradnju, kako na polju društvenog života, tako i ekonomske saradnje.

 

 

Promo tekst

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Republički hidrometeorološki zavod Elektrodistribucija Novi Sad Isključenje struje elektrovojvodina novi sad Vreme u Novom Sadu sahrane Novo naselje servisne informacije novi sad bez vode betanija gradsko groblje JKP Vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo novosađani bebe novosadsko porodilište Hitna pomoć isključenja struje vremenska prognoza novorođenčad raspored sahrana novi sad isključenje vode vremenska prognoza novi sad Petrovaradin Spens sremski karlovci RHMZ javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija jkp lisje