STUDIO KINESTHETIC: Novo mesto za medicinski i estetski pedikir u Novom Sadu

STUDIO KINESTHETIC: Novo mesto za medicinski i estetski pedikir u Novom Sadu

Nije svejedno gde odlazite na medicinski ili estetski pedikir, niti kome u ruke dajete svoja stopala. U Novom Sadu je otvoreno novo mesto na kojem ćete, u potpuno diskretnoj i prijatnoj atmosferi, dobiti vrhunsku uslugu profesionalaca, a mi smo ga posetili da se uverimo zašto se priča da je ono drugačije od drugih.

Nega stopala i briga o njihovom zdravlju treba da bude redovna, a ukoliko se pojave određeni problemi, veoma je važno znati kome se obratiti za rešenje.

Nemali broj naših sugrađanki i sugrađana žali se na nedovoljno kvalitetne usluge pojedinih pedikira u gradu ili, pak, na ogromne gužve i čekanje kod profesionalaca na glasu. Zato su veoma oprezni gde odlaze i stalno traže nove preporuke.


Zaključili smo da novootvoreni "Studio Kinesthetic" u Fruškogorskoj 16 a svakako zaslužuje da im poklonite poverenje.

A, evo i zašto:

 • Prostor je organizovan tako da se mediciski pedikir, baš kao i onaj estetski, svakom klijentu obavlja u posebnoj prostoriji, čime se postiže maksimalna privatnost i ugođaj. Dakle, nema paravana niti drugih klijenata u prostoriji u kojoj ste vi, gužve i tuđe priče, te će i pedikir biti u potpunosti posvećen vama;

 • Čisto, uredno i sterilno – sinonimi su za uređenost lokala, koji podseća na malu lekarsku ordinaciju u kojoj se, pak, odlično osećate;

 

 • Oprema za pedikir, kao i stolice u kojima sede klijenti, vrhunski su i uvezeni iz Nemačke, od najboljih firmi, čime se dobija na udobnosti i kvalitetu rada;

 • Osoblje je visokoedukovano, stručno i sa dugim stažom, te ne morate brinuti da li ćete iz salona izaći sa povredama ili ožiljcima, što se neretko dešava;

 • Dosadašnje ocene sa Google recenzije su 5,00, a ima ih preko 100, što znači da su realne;

 • Cene su više nego korektne u odnosu na konkurenciju;

 • Kada dolazite u "Studio Kinesthetic", lako ćete naći slobodno besplatno mesto za parkiranje, jer u ovom delu Limana ima dovoljno parking mesta na raspolaganju; • Zakazivanje se vrši brzo i lako, a imaju i softver koji će vas, uz to, podsetiti na vaš termin i dan pre njega.


Danas se veoma često postavlja pitanje gde otići na medicinski pedikir, ali, nažalost, najčešće onda kada se već pojavi neki problem ili, čak, kad on postane nepodnošljiv. Stopala treba da budu zdrava i lepa, bez uraslih noktiju, zadebljanja, kurjih očiju i ostalih zdravstvenih problema, kako bi vaš korak bio lak, a vi se bolje osećali u sopstvenoj koži.

Prvenstveno bezbednost i kvalitet, pa potom  komfor i potpuna intima, uz izuzetno visok nivo higijene, Studio Kineshtetic izdvajaju u sam vrh ove branše u Novom Sadu.


Ne zaboravite, stopala su ta koja "nose" čitavo naše telo, stoga je veoma važno da brinemo o njima, odnosno, kome poveravamo tu brigu.

Broj telefona na koji možete zakazati tretman je 063 254 824 , a radno vreme studija je radnim danima od 9 do 21 i subotom od 9 do 16.30 časova. Sve ostale informacije možete pronaći na sajtu studija.

 

Promotivni tekst

Oceni vest:
21
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Olga

  pre 257 dana i 23 sata

  Isla sam u Kinesthetic na medicinski pedikir a posle sam radila i gel lak. Sve preporuke

  Oceni komentar:
  0
  6
 • marko

  pre 257 dana i 19 sati

  Liman 1 je zakon!

  Oceni komentar:
  1
  3