SUĐENJE ZA UBISTVO KOD JODNE BANJE: "Ne znam zašto sam je napala"

SUĐENJE ZA UBISTVO KOD JODNE BANJE: "Ne znam zašto sam je napala"

Rumljanka okrivljena za teško ubistvo penzionerke RTV Jaroslave Dugošije Dobrenov, počinjeno 9. februara ove godine u dnevnoj sobi kuće u ulici Nikole Tesle, na otvaranju glavnog pretersa priznala je delo i izjavila da ne shvata zašto ga je počinila. Ona je u pritvoru od 12. februara.

Biljani Jeftić (50) optužnicom se stavlja na teret da je navedenog dana, oko 17.30 časova, došla u posetu toj ženi, kod koje je u dvorišnom stanu u ranijem periodu prebivala kao podstanarka ćerka okrivljene.

Biljana je na sudu izjavila da je kobnog dana rekla sada pokojnoj Jaroslavi Dugošiji Dobrenov da joj je potrebno da ode do toaleta. Kad je ova krenula da joj ga pokaže, okrivljena je uzela sa stočića flašu alkoholnog pića i zadala joj otpozadi udarac u glavu, pritom razbivši flašu. Kad je žrtva pala na pod, okrivena je uzela panj, koji se nalazio u dnevnoj sobi, i njime joj zadala još nekoliko udaraca po glavi odnapred i odnazad, te je joj nožem sa sečivom širokim dva centimetra zadala 20 uboda po glavi i leđima.

- Osećam se krivom za to što mi se stavlja na teret – kazala je Biljana Jeftić pred većem kojim predsedava sudija Miroljub Novićević.

- Noćima i danima razmišljam i ne znam zašto sam napala. Prijatno, fino i normalno me je dočekala i nije me provocirala. Dok je moja ćerka kod nje stanovala, imale smo fini odnos. Ostajem pri svemu što sam do sad u postupku iznela, ali želim da dodam da se u optužnici spominje nož, a ja ga nisam imala. Povrede sam nanela bocom, odnosno nekim drvetom koje je tu bilo. Njen telefon sam uzela da ona ne bi nekog zvala. Jako mi je žao zbog svega. Kajem se. Sramota me je pred njenom i svojom porodicom i pred Bogom – izjavila je na suđenju optužena.

Opširnije o ovoj temi pročitajte na sajtu "Dnevnika".

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan