SUĐENJE ZA ZLOČIN U VETERNIKU: Optuženi ne priznaje ubistvo bebe

SUĐENJE ZA ZLOČIN U VETERNIKU: Optuženi ne priznaje ubistvo bebe

Okrivljeni izjavio da se ne oseća krivim za dela koja mu se stavljaju na teret.

Kako javlja Sudska hronika lista "Dnevnik", Arpad Sabo iz Lipara kod Kule, okrivljen za ubistvo supruge i ćerkice pre dve godine u Veterniku, napokon je, nakon višemesečnog ćutanja, progovorio pred sudskim većem, priznao je da je ubio suprugu, ali je dodao da četvoromesečno dete nije on ubio.

- Nisam to učinio i ne osećam se krivim za dela koja mi se pripisuju, rekao je on. Кako da kažem, tog kritičnog dana supruga me je zvala i vikala na mene, došao sam gradskim prevozom. Кad sam došao, vređala me je kao i članove moje porodice, bratu, kevu i ćaleta – rekao je Sabo, a prenosi novosadski dnevni list.

Optuženi je, navodi se, dodao da je suprugu zatekao kako sedi u fotelji plačući, držeći nož u rukama. Ćerkica je bila već mrtva.

- Priznajem njeno ubistvo, ali ne i detetovo. To nisam učinio – izneo je tvrdnju okrivljeni, a javlja "Dnevnik".

Iako se danas očekivao kraj suđenja epilog pretresa je odložen za 29. mart.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Spens jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija betanija lisje Voša groblje bebe almaško groblje gradsko groblje smanjen pritisak vode memorijal velikana Daško i Mlađa servisne informacije novi sad vremenska prognoza novi sad vodovod novosadsko porodilište servisne informacije isključenja struje raspored sahrana novi sad bez struje sahrane novi sad OK Vojvodina elektrovojvodina bez vode vremenska prognoza Elektrodistribucija Novi Sad odbojka vreme danas havarija na vodovodu