SUPER VEST: Spavanje svuda MOŽE da bude savršeno udobno! EVO KAKO…

SUPER VEST: Spavanje svuda MOŽE da bude savršeno udobno! EVO KAKO…

Svi mi povremeno odspavamo na kauču, makar i kratke popodnevne dremke, ali desi se ponekad da tu prespavamo i celu noć, zar ne? Setite se i buđenja nakon spavanja – na kauču, u šatoru ili na drugim mestima koja baš i nisu najudobnija…

Toplo vam ne preporučujemo da spavate tu! Osim ako ne koristite novu Dormeo Aloe Vera 5 Zone prostirku.

Posledice spavanja na kauču

Vaš kauč nije predviđen za spavanje, to jednostavno nije njegova funkcija. Kauč je namenjen za sedenje i stoga je obično napravljen od gušćih materijala, a mehanizam je obično sa oprugama. Kada sedite, vaša težina pritiska jedno određeno mesto. Ali kada ležite, težina je raspoređena po celoj površini i kauč stoga ne može da zameni dušek.  Spavanje na kauču nije nešto što treba da nam postane navika. Ali ponekad nemamo izbora. Život u manjem stanu i proširenje porodice često čini da spavaća soba postaje dečija, a ponekad nam dođu i gosti… Ali postoji rešenje – Aloe Vera 5 zona prostirka 

Pretvorite bilo koje mesto za spavanje u udoban krevet

Dormeo Aloe Vera 5 zona prostirka je dizajnirana da pretvori bilo koji kauč, dotrajali dušek, krevet, šator – pa čak i pod – u udoban i kvalitetan ležaj za spavanje. 

Prostirka ima 6 super moćnih karakteristika koje zajedno stvaraju savršeno okruženje za spavanje i na neudobnim površinama: 

1. Osigurava kvalitetan san zahvaljujući svojim materijalima. Jezgro je napravljeno od podržavajuće pene Orthocell™ koja se u potpunosti oblikuje prema vašem telu.

2. Površinski sloj je obogaćen tretmanom Aloe Vere koja ima opuštajuće dejstvo. Pomoću mikrokapsularne tehnologije dodali smo ovaj dar prirode u prostirku, pružajući tako posebno prijatan i nežan osećaj. Aloe Vera je čini još i više opuštajućom, jer ima antibakterijska, antiinflamatorna i antiseptička svojstva. 

3. Osigurava pravilan položaj kičme. Njen jedinstveni dizajn sa 5 zona obezbeđuje podršku celom telu – glavi i vratu, trupu, kukovima, nogama, stopalima i leđima.

4. Uvek se besprekorno prilagođava vašem jedinstvenom obliku i težini tela, bez obzira na položaj spavanja i rasterećuje tačke pritiska na svim delovima tela. 

5. Ima termoregulaciona svojstva koja omogućavaju da vam ne bude ni vruće ni prehladno tokom spavanja i smanjuje znojenje. 

6. Osigurava prozračnost i higijenu. Dormeo Aloe Vera 5 zona prostirka odlikuje se specijalnom penom sa vazdušnim kanalima, kao i AirX sistemom. Oni povećavaju protok vazduha i prozračnost, čineći je i zdravijom i prijatnijom za spavanje. Takođe u navlaci ima i CleanEffect® antibakterijski i antimikrobni tretman, koji odbija grinje. Navlaku možete skinuti i oprati, za još viši nivo higijene. 


Poboljšava kvalitet spavanja i čuva planetu
 

Dormeo Aloe Vera 5 Zona prostirka je odlična za kvalitet spavanja, ali i za životnu sredinu. Proizvedena je iz održivog razvoja, što sa jedne strane znači dugovečnost proizvoda, ali je isto tako i pravi izbor kojim štitimo našu planetu. 

Udobnost je stvarna – unutra i napolju 

Ovu neverovatnu prostirku možete koristiti bilo gde. Svaki put kada se pojavi potreba za kvalitetnom podlogom za spavanje – njena udobnost je stvarna. Koristite je kod kuće da poboljšate san na kauču, fotelji na razvlačenje ili dotrajalom i neudobnom dušeku. Savršeno spavajte čak i u iznajmljenoj sobi ili studentskom domu. Upravo su vam se najavili gosti? Zahvaljujući prostirci, mirno će spavati u dnevnoj sobi, pa čak i na podu ako nemate dovoljno prostora. Koristite je na kampovanju i pretvorite svoj šator u savršeno utočište za spavanje. Ponesite je sa sobom na putovanja – ko zna kakav će biti hotelski krevet. Idealna je i za igru sa decom ili podlogu za vežbanje!  Da, Dormeo Aloe Vera 5 zona prostirka može sve! A ko je to sve već isprobao ovu prostirku i na kojim mestima, pratite na Instagram profilu Dormeo Srbija do kraja juna.

Sjajna vest – nije skupa!

Ono što je najbolje od svega, Dormeo Aloe Vera 5 zona prostirka je sada uz čak 50% popusta, a do kraja maja i besplatnu dostavu – dostupna u različitim dimenzijama, po ceni već od 4.999 dinara. Poručite dodatnu udobnost na sajtu Dormeo.rs ODMAH ili posetite najbližu Top Shop prodavnicu i uverite se u Dormeo kvalitet!


Promotivni tekst

Oceni vest:
2
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan