Sutra radionica eksperimentalne i improvizovane muzike za decu

Sutra radionica eksperimentalne i improvizovane muzike za decu

U nedelju, 17. septembra, u Izbi će biti održana treća od pet jednodnevnih radionica eksperimentalne i improvizovane muzike, koja će ovog puta biti realizovana sa decom uzrasta od 7 do 12 godina.

Radionicu vodi Svetlana Maraš, kompozitorka i zvučna umetnica.

Radionica "Muzika na struju" ima za cilj upoznavanje učenika/ca osnovnih škola sa najnovijim muzičkim tehnologijama i nekonvencionalnim pristupima izvođenju i stvaranju muzike uz pomoć njih.

Ovakav osavremenjen pristup muzici i zvuku uopšte, kroz igru i eksperiment, otvara širok prostor za istraživanje i muzičko delovanje kojim može da ovlada svako koga muzika interesuje sa ili bez prethodnog muzičkog obrazovanja.

Za učešće na ovoj radionici mesta više nema, ali zainteresovani roditelji sa svojom decom mogu doći na prezentaciju radionice koja će se održati istog dana od 17 časova.

Učešće na radionicama je besplatno.

Ove radionice "Nezavisna umetnička asocijacija Izba" organizuje u saradnji sa organizacijom Improstor, a projekat je sufinansiran od strane Gradske uprave za kulturu Novog Sada.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosađani horoskop gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Republički hidrometeorološki zavod horoskopski znaci RHMZ Vreme u Novom Sadu koncert godine 2017 atheist rap klinika za ginekologiju i akušerstvo koncert trg slobode novi sad porodilje transfuzija krvi odbojka matična knjiga rođenih novorođenčad betanija isključenja struje Isključenje struje izložba vremenska prognoza servisne informacije novi sad bez struje Vreme u Srbiji bez vode elektrovojvodina bebe Spens OK Vojvodina