Sutra radionica eksperimentalne i improvizovane muzike za decu

Sutra radionica eksperimentalne i improvizovane muzike za decu

U nedelju, 17. septembra, u Izbi će biti održana treća od pet jednodnevnih radionica eksperimentalne i improvizovane muzike, koja će ovog puta biti realizovana sa decom uzrasta od 7 do 12 godina.

Radionicu vodi Svetlana Maraš, kompozitorka i zvučna umetnica.

Radionica "Muzika na struju" ima za cilj upoznavanje učenika/ca osnovnih škola sa najnovijim muzičkim tehnologijama i nekonvencionalnim pristupima izvođenju i stvaranju muzike uz pomoć njih.

Ovakav osavremenjen pristup muzici i zvuku uopšte, kroz igru i eksperiment, otvara širok prostor za istraživanje i muzičko delovanje kojim može da ovlada svako koga muzika interesuje sa ili bez prethodnog muzičkog obrazovanja.

Za učešće na ovoj radionici mesta više nema, ali zainteresovani roditelji sa svojom decom mogu doći na prezentaciju radionice koja će se održati istog dana od 17 časova.

Učešće na radionicama je besplatno.

Ove radionice "Nezavisna umetnička asocijacija Izba" organizuje u saradnji sa organizacijom Improstor, a projekat je sufinansiran od strane Gradske uprave za kulturu Novog Sada.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novorođenčad bebe saobraćaj Srbija klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskopski znaci Spens isključenje vode bez vode vremenska prognoza novi sad zdravlje istraživanje horoskop isključenja struje novosadsko porodilište Petrovaradin novosađani bez struje Hitna pomoć servisne informacije novi sad Vreme u Novom Sadu ljubavni horoskop Isključenje struje novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević RHMZ elektrovojvodina Republički hidrometeorološki zavod betanija jkp novosadska toplana