Sutra radionica eksperimentalne i improvizovane muzike za decu

Sutra radionica eksperimentalne i improvizovane muzike za decu

U nedelju, 17. septembra, u Izbi će biti održana treća od pet jednodnevnih radionica eksperimentalne i improvizovane muzike, koja će ovog puta biti realizovana sa decom uzrasta od 7 do 12 godina.

Radionicu vodi Svetlana Maraš, kompozitorka i zvučna umetnica.

Radionica "Muzika na struju" ima za cilj upoznavanje učenika/ca osnovnih škola sa najnovijim muzičkim tehnologijama i nekonvencionalnim pristupima izvođenju i stvaranju muzike uz pomoć njih.

Ovakav osavremenjen pristup muzici i zvuku uopšte, kroz igru i eksperiment, otvara širok prostor za istraživanje i muzičko delovanje kojim može da ovlada svako koga muzika interesuje sa ili bez prethodnog muzičkog obrazovanja.

Za učešće na ovoj radionici mesta više nema, ali zainteresovani roditelji sa svojom decom mogu doći na prezentaciju radionice koja će se održati istog dana od 17 časova.

Učešće na radionicama je besplatno.

Ove radionice "Nezavisna umetnička asocijacija Izba" organizuje u saradnji sa organizacijom Improstor, a projekat je sufinansiran od strane Gradske uprave za kulturu Novog Sada.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novorođenčad jkp novosadska toplana servisne informacije novi sad Vreme u Novom Sadu Isključenje struje bez struje detelinara bebe zdravlje bez vode noć istraživača betanija elektrovojvodina odbojka Spens novosađani OK Vojvodina isključenja struje JKP Vodovod i kanalizacija Srbija novi sad Republički hidrometeorološki zavod vremenska prognoza novosadska policija isključenje vode vremenska prognoza novi sad Elektrodistribucija Novi Sad novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo vojvodina ns seme