Suvenirnica na Keju i ovog leta zatvorena i zaključana

 Suvenirnica na Keju i ovog leta zatvorena i zaključana

Suvenirnica na Keju, koja je već nekoliko godina zatvorena i zaključana, ostaće, po svoj prilici, i ovog leta, uprkos tome što je u podizanje objekta uloženo 9.000 američkih dolara.

Javno preduzeće "Poslovni prostor" u oglas o izdavanju u zakup lokala neposrednom pogodbom, objavljen ove sedmice, nije stavio i suvenirnicu, premda je lokal prazan od 2012. godine, prenosi "Dnevnik".

Turistička organizacija Novog Sada koristila je suvenirnicu do aprila ove godine. S obzirom na to da je ugovor o zakupu raskinut, očekujemo da će pomenuti prostor biti oglašen u narednom oglasu o izdavanju u zakup poslovnog prostora, kada će biti navedeno i u koje svrhe se lokal može koristiti, rečeno je u JP "Poslovni prostor".

Suvenirnica je otvorena u julu 2011. godine i već naredne sezone nije radila. Razlog za to su teški uslovi za rad. Lokal je obložen staklom koje se brzo zagreva pri visokim letnjim temperaturama i nema sanitarni čvor.

Ostatak vesti pročitajte ovde.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosađani jkp novosadska toplana isključenja struje dnevni horoskop isključenje vode bebe raspored sahrana i ispraćaja klinika za ginekologiju i akušerstvo sahrane novi sad horoskopski znaci horoskop servisne informacije novi sad JKP Vodovod i kanalizacija jkp lisje policija bez vode novosadsko porodilište novorođenčad Dom zdravlja Novi Sad raspored sahrana novi sad Hitna pomoć Isključenje struje istraživanje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bez struje Republički hidrometeorološki zavod elektrovojvodina Dom zdravlja betanija bez grejanja