Suvenirnica na Keju radi, ali skraćenim radnim vremenom

Suvenirnica na Keju radi, ali skraćenim radnim vremenom

Iako je suvenirnica na Beogradskom keju nakon skoro pet godina pauze našla svoje zakupce i ponovo počela sa radom, danas smo oko 13 časova zatekli zatvorena vrata budući da je umesto početnog radnog vremena od 10 do 22h radno vreme promenjeno u 17 do 22h.

Podsećamo da je suvenirnica na Keju pre šest godina otvorena u okviru projekta Kancelarije za lokalni i ekonomski razvoj grada i Agencije USAID “Oživljavanje obale Dunava” za koji je Grad Novi Sad dobio 90.000 dolara. Ipak, sve do sada bila je samo jedna od promašenih investicija nekadašnje gradske vlasti budući da je radila samo jednu sezonu po otvaranju.

Razlog što dugo nije bilo zakupaca ovog prostora jesu teški uslovi za rad: lokal je obložen staklom koje se brzo zagreva pri visokim letnjim temperaturama i unutra postaje izuzetno vruće, a objekat ne poseduje ni sanitarni čvor.

Ipak, sadašnji zakupac je, čini se, uspeo da prevaziđe nedostatke objekta i ponudi turistima koji stižu brodom u naš grad interesantne suvenire i domaće proizvode ovog kraja. 

Želimo im uspeh u radu sa željom da objekat više nikad ne bude napušten i prazan jer ništa ne ostavlja ružniji prvi utisak o našem gradu.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan