Svakoj bebi rođenoj na dan Novog Sada po 200.000 dinara

Svakoj bebi rođenoj na dan Novog Sada po 200.000 dinara

Gradonačelnik Novog Sada izjavio je povodom sutrašnjeg dana Grada da će jubilej biti obeležen skromnije u skladu sa situacijom i epidemiološkim merama. Prema njegovim rečima ove godine neće biti tradicionalne proslave odnosno Svečane akademije sa zvanicama i posete predstavnika gradova prijatelja.

Miloš Vučević se pohvalio da je zahvaljujući savremenim tehnologijama Novi Sad dobio 17 video poruka iz svih delova sveta od Velike Britanije do Rusije, prenosi RTV.

Sve bebe koje su rođene na rođendan Grada, 1. februra dobiće ček od 200.000 dinara kao dobrodošlicu i čestitku. Nadamo se da ćemo imati što više beba ne samo 1. februara, već svakog dana. Da nam treba više obdaništa i više škola i da to bude zadatak svakog budućeg gradonačelnika. Februarsku nagradu uručićemo profesoru Petroviću, direktoru Instituta za javno zdravlje Vojvodine. Profesor je svojim radom, naučnim, lekarskim, istraživačkim, obrazovnim dostojan najvažnije gradske nagrade. To je ujedno i jedno veliko hvala i svim lekarima i medicinskim radnicima i svim ljudima koji su zaposleni u svim zdravtsvenim ustanovama − rekao je Vučević.

Gradonačelnik je napomenuo da do sada imunizacija protiče u najbolje redu i da je do juče ukupno vakcinisano 25.250 građana, a negde oko 44.000 je ukupno prijavljeno.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan