SVE NAGRADNE IGRE NA JEDNOM MESTU: Nakon stanova dele se automobili, zlato, putovanja, mobilni telefoni...

SVE NAGRADNE IGRE NA JEDNOM MESTU: Nakon stanova dele se automobili, zlato, putovanja, mobilni telefoni...

Kada se dele nagrade koje mogu život da promene, onda ne čudi što je interesovanje ljudi ogromno. Iako u Srbiji vlada inflacija, nedavno su podeljeni stanovi, a deli se čak i zlato, kao i uvek atraktivne nagrade, poput automobila i putovanja. Zbog krize i stalnog povećanja cena, interesovanje građana za igre na sreću nikad nije bilo veće, ali treba biti i oprezan, jer povećan broj nagradnih igara iskorištavaju i prevaranti.

Dobar način da znate u čemu učestvujete, kao i da ne propustite šansu da se okušate u nekoj igri sa nagradama koje bi vam baš "legle", nudi specijalizovani portal www.nagradneigrers.com, koji na jednom mestu objavljuje sve proverene i aktivne nagradne igre.

Ukoliko planirate da okušate sreću, treba da znate da su nedavno počele nove nagradne igre Lidla i Ultra energy drinka, gde se dele automobili, brenda Chipsy, u kojoj se poklanja zlato, ali i druge velike nagradne igre, kao što su Plazma, Cedevita... a 17. marta počinje i Nescafe nagradna igra. Takođe, kupujući određene omiljene slatkiše, možete osvojiti prelepa putovanja...


"Uzmi račun i pobedi" je pokazatelj da je besplatno učešće u igri sa velikom nagradom itekako privlačno

Nagradna igre "Uzmi račun i pobedi", u kojoj su se računi sakupljali u dogovoru sa lokalnim kasirkama, u prolazu na ulici, pa čak i otkupljivali u buntovima, pokazala je da se stanovnici naše zemlje vrlo uzdaju u sreću.

Kombinacija velikih nagrada i (gotovo) besplatnog učešća u igrama na sreću je uvek bila primamljiva. Scene prepunih bazena sa kovertama su sada prošlost jer digitalizacija je potpuno promenila način na koji učestvujemo u nagradnim igrama, učinivši ga lakšim, bržim, pristupačnijim i privlačnijim za veći broj građana.

To je i privuklo ogroman broj građana da uzmu učešće u nagradnoj igri sa, do sada, najlakšim pravilima i načinom učestvovanja, a ujedno i najvećim nagradama.


Veće nagrade podrazumevaju i veću zainteresovanost građana

Velike nagrade, poput stanova, koji mnogima mogu preko noći rešiti stambeno pitanje, privlače najveću pažnju javnosti, a što su jednostavniji uslovi, veći je i broj prijavljenih.


Imate priliku da osvojite još vrednih nagrada

Iako je novo kolo nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" već najavljeno za septembar, građani mogu da učestvuju i u mnogim drugim nagradnim igrama. 

Možda najzanimljivija, u pogledu inovativne nagrade, je Chipsy nagradna igra u kojoj se može osvojiti zlato u vrednosti od 1 do 5 miliona dinara, tako što ćete u kesici čipsa pronaći vaučer za kupovinu zlata.

Lidl poklanja moderni automobil marke BMW 216D Gran Coupe kao i 10 najnovijih modela iPhone 14, Ultra Energy takođe poklanja najnoviji iPhone kao i automobil Fiat 500X. Oreo vas može odvesti u sunčanu Španiju, Nescafe deli poklon karticu u vrednosti od 1.000.000 dinara, a Plazma i Cedevita sedam poklon kartica i vaučera vrednosti 500.000 dinara

Trenutno je aktivno oko 20 igara na sreću, a njihov broj na godišnjem nivou raste iz godine u godinu. Sve velike i vredne nagradne igre pratite i na sajtu koji objavljuje najnovije nagradne igre.


Aktuelne su i manje, ali korisne nagrade

Mnogi trgovinski lanci nude nešto manje, ali i dalje vrlo privlačne nagrade, poput vaučera za kupovinu i elektronskih uređaja. Iako živimo u izazovnim vremenima, pokazalo se da posebne ponude, ili nagrade, mogu podstaći ljude da potroše čak i više nego što su planirali, jer samim tim povećavaju svoje šanse da osvoje neku vrednu i korisnu nagradu.


Igrajte oprezno – sve je više lažnih nagradnih igara na sreću

Vodite računa ukoliko vam stigne poruka sa pozivom na učešće u nagradnoj igri preko aplikacija kao što su Viber, Facebook, ili WhatsApp. Sve poruke koje stižu na vaše privatne naloge od nepozantih pošiljalaca i sadrže link koji vas vodi do navodne nagradne igre, vrlo verovatno su dobro organizovana internet prevara koja ima za cilj krađu podataka i njihovu zloupotrebu.

Najlakše ih možete prepoznati po tome što:

Traže podatke o vašoj kreditnoj kartici – nijedna nagradna igra ne bi trebalo da traži podatke o vašem bankovnom računu, to je veliki signal da nešto nije u redu.

Sadrže pravopisne greške – često ovako organizovane prevare stižu iz inostranstva, pa se provuku i gramatičke greške i netačne informacije.

Obaveštavaju vas da ste osvojili nešto – ukoliko se niste prijavili za određenu nagradnu igru, a obavešteni ste da ste dobili nešto, vrlo lako možete postati žrtva prevare ukoliko kliknete na poslati link.

Brendovi koji su bili žrtve ovakvih prevara su Maxi, Lidl pa i Pošta Srbije, zbog čega je veoma važno da ukoliko građani dobiju takvu poruku, ne preduzimaju ništa dok barem ne provere na zvaničnim profilima da li takva nagradna igra uopšte postoji. Prevaranti očekuju da će potencijalne žrtve, uzbuđene zbog velikog i neočekivanog dobitka, totalno ignorisati zdrav razum i ostaviti im tražene podatke. Zbog toga je vrlo važno da se na takve poruke ne reaguje impulsivno.

Ovo je razlog više zašto da proverite, na mudar način, da li je nagradna igra prava ili lažna, a pomenuti sajt će vam u tome pomoći.


Povećajte šanse za dobitak – pratite sve aktivne nagradne igre

Često se dešava da građani za neku nagradnu igru saznaju u poslednjem momentu ili tek nakon što se ona završi. Iako živimo u digitalnom dobu, neke informacije prosto ne stignu na vreme do svih, zbog čega je važno imati specijalizovane portale preko kojih možete pratiti sve što vas zanima.

Kada su u pitanju nagradne igre, to je sajt za nagradne igre nagradneigrers.com koji još od 2014. godine redovno objavljuje sve proverene i aktuelne nagradne igre, uz sve neophodne detalje. Pregledajte njihovu ponudu, pronađite igre koje nude vama zanimljive nagrade i prijavite se već danas. Vaše šanse da osvojite neku od vrednih nagrada su upravo postale znatno veće.

 

Promotivni tekst

Oceni vest:
8
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan