Svetski lider izlaže na ovogodišnjem Sajmu građevinarstva "SEEBBE 2018"

Svetski lider izlaže na ovogodišnjem Sajmu građevinarstva "SEEBBE 2018"

Kompanija Wienerberger, svetski lider u proizvodnji glinenih građevinskih materijala, ove godine će izlagati na Sajmu građevinarstva u Beogradu.

Ova kompanija je na tržištu Srbije prisutna od 2014. godine kada je kupovinom koncerna Tondach postala vlasnik kompanije "Potisje Kanjiža AD Kanjiža" koja je bila sastavni deo pomenutog koncerna. Dobro poznat kvalitetan glineni crep iz Kanjiže pronašao je svoje mesto u širokoj paleti proizvoda Wienerbergera. Zato se sada se na tržištu, sem Tondach glinenog crepa, mogu pronaći i Porotherm glineni blokovi izuzetnih termičkih svojstava sa inovativnim sistemom zidanja pomoću lepka Dryfix.extra, kao i klinker fasadna opeka Terca na koju su u ovoj kompaniji veoma ponosni.

Wienerberger će na Sajmu prikazati ponudu svojih proizvoda i rešenja, kao i inovativne sisteme zidanja i dodatne elemente za pokrivanje krova. Sem svega navedenog, posetioci štanda ove kompanije će moći da uživaju u digitalnim zanimljivostima kao što je VR (virtuelna realnost), zabavnim sadržajima, ali će takođe na samom štandu moći da porazgovaraju sa stručnim licima na temu problema sa kojima se susreću u projektima na kojima rade.

Sajam građevinarstva "SEEBBE 2018" će ove godine trajati od 18. do 21. aprila, a radno vreme Sajma je od 10 do 19 sati radnim danima, a u subotu od 10 do 17. Štand kompanije Wienerberger se nalazi u Hali 2A.

PR tekst

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan