TAG uređaji za elektronsku naplatu putarine od danas u prodaji na šalterima pošta

TAG uređaji za elektronsku naplatu putarine od danas u prodaji na šalterima pošta

Na štandu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture na beogradskom Sajmu automobila, u prisustvu ministra Gorana Vesića, juče su potpisali Ugovor o poslovnoj saradnji Zoran Đorđević, v. d. Direktora JP "Pošta Srbije" i Zoran Drobnjak, v. d. Direktora JP "Putevi Srbije".

TAG uređaj za elektronsko plaćanje putarine u Srbiji koji će se naći u prodaji na šalterima JP "Pošta Srbije" po ceni od 2.022 dinara, namenjen je isključivo za putnička vozila fizičkih lica.

Nakon kupovine TAG uređaja u poslovnicama JP "Pošta Srbije", korisnici će na jednostavan način registrovati uređaj putem jedinstvene web platforme, što će im omogućiti da plaćanje putarine vrše onlajn sa registrovane platne/debitne kartice, poručuju iz JP "Pošta Srbije".

Navode da se u narednom periodu očekuje potpisivanje sporazuma sa zemljama regiona, što će omogućiti ostvarivanje zajedničkog cilja da korisnik sa istim TAG uređajem plaća putarinu u više različitih zemalja.

O svim detaljima vezanim za korišćenje uređaja i prodajnim lokacijama možete se informisati na zvaničnoj internet stranici JP "Putevi Srbije".

Podsećamo, Vlada Srbije je odobrila povećanje cena putarina u iznosu od 14 odsto dok će se za elektronsku naplatu obračunavati popust. 

Vlada odobrila poskupljenje putarina od 14 odsto, popust za elektronsko plaćanje

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan