"TAJNA" MAPA FRUŠKE GORE: Sve lepote i atrakcije od sad na jednom mestu

"TAJNA" MAPA FRUŠKE GORE: Sve lepote i atrakcije od sad na jednom mestu

Osim skrivenih lokacija, ova onlajn mapa nudi vam i izbor razvnovrsnih aktivnosti na Fruškoj gori.

Udruženje "Fruškać" predstavilo je ovih dana na internetu tajnu mapu Fruške gore, koja će vas odvesti do predivnih skrivenih lokacija (štekova), objekata, jezera i drugih atrakcija naše (jedine) obližnje planine.

Mapa vam otkiva i gde možete da prenoćite, vodi vas kroz zone zaštite, a sadrži pešačke i biciklističke staze. Sjajna opcija na mapi jeste i izbor aktivnosti koje nudi Fruška gora – na primer, gde možete da iznajmite bicikl, bavite se jahanjem konja ili pak uživate u degustacijama domaćih vina.

- Istražujući Frušku goru poslednjih godina, naišli smo na sva ta super mesta i onda se rodila ideja da vam sve to predstavimo objedinjeno na jednom mestu. I što je najvažnije, sve smo lično obišli i uverili se da ono što se nalazi na mapi zaista zaslužuje da budu tu. Ovo je samo deo fruškogorske ponude koje smo uspeli da zabeležimo, zajedno ćemo uspeti još više – poručuje se u saopštenju "Fruškaća", te dodaje da svako ko želi da se nađe na mapi može da se javi na i-mejl adresu  i pošalje što više informacija o svom objektu ili usluzi.

- Na našem sajtu nećemo predstavljati neregistrovane objekte, domaćinstva i usluge, objekte koji su zatvoreni za javnost i objekte koje smatramo da nisu zanimljivi za našu ciljnu grupu – napominju autori mape.

Naš predlog za zanimljiv obilazak Fruške gore i njenih lepota – pogledajte OVDE.

Oceni vest:
28
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Antun Mlinarević

  pre 1442 dana i 17 sati

  Gde nabaviti dnevnik sa opidom puta OK gsp Novi Sad Manastiri Fruške gore, osnivane 2005 godine sa 14 kontrolnih tačaka

  Oceni komentar:
  1
  1