"TAJNA" MAPA FRUŠKE GORE: Sve lepote i atrakcije od sad na jednom mestu

"TAJNA" MAPA FRUŠKE GORE: Sve lepote i atrakcije od sad na jednom mestu

Osim skrivenih lokacija, ova onlajn mapa nudi vam i izbor razvnovrsnih aktivnosti na Fruškoj gori.

Udruženje "Fruškać" predstavilo je ovih dana na internetu tajnu mapu Fruške gore, koja će vas odvesti do predivnih skrivenih lokacija (štekova), objekata, jezera i drugih atrakcija naše (jedine) obližnje planine.

Mapa vam otkiva i gde možete da prenoćite, vodi vas kroz zone zaštite, a sadrži pešačke i biciklističke staze. Sjajna opcija na mapi jeste i izbor aktivnosti koje nudi Fruška gora – na primer, gde možete da iznajmite bicikl, bavite se jahanjem konja ili pak uživate u degustacijama domaćih vina.

- Istražujući Frušku goru poslednjih godina, naišli smo na sva ta super mesta i onda se rodila ideja da vam sve to predstavimo objedinjeno na jednom mestu. I što je najvažnije, sve smo lično obišli i uverili se da ono što se nalazi na mapi zaista zaslužuje da budu tu. Ovo je samo deo fruškogorske ponude koje smo uspeli da zabeležimo, zajedno ćemo uspeti još više – poručuje se u saopštenju "Fruškaća", te dodaje da svako ko želi da se nađe na mapi može da se javi na i-mejl adresu  i pošalje što više informacija o svom objektu ili usluzi.

- Na našem sajtu nećemo predstavljati neregistrovane objekte, domaćinstva i usluge, objekte koji su zatvoreni za javnost i objekte koje smatramo da nisu zanimljivi za našu ciljnu grupu – napominju autori mape.

Naš predlog za zanimljiv obilazak Fruške gore i njenih lepota – pogledajte OVDE.

Oceni vest:
22
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Antun Mlinarević

  pre 215 dana i 6 sati

  Gde nabaviti dnevnik sa opidom puta OK gsp Novi Sad Manastiri Fruške gore, osnivane 2005 godine sa 14 kontrolnih tačaka

  Oceni komentar:
  0
  0
horoskop raspored sahrana i ispraćaja sahrane novi sad policija Novo naselje Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije gradsko groblje servisne informacije novi sad raspored sahrana novi sad jkp lisje opens 2019 bez struje štrand betanija bebe havarija na vodovodu bez vode novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija sahrane isključenje vode isključenja struje Spens novosadsko porodilište elektrovojvodina almaško groblje lisje opens distrikt novosadska policija