Takmičenje u besedništvu u utorak na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe

Takmičenje u besedništvu u utorak na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe

Takmičenje u besedništvu pod nazivom "Govori da te vidim ko si!" održaće se 20. novembra 2018. godine u 17 časova u amfiteatru na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu, Geri Karolja 1.

Na takmičenju će, pored studenata Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu, učestvovati maturanti novosadskih gimnazija: "Isidora Sekulić", "Jovan Jovanović Zmaj", "Karlovačka gimnazija", "Laza Kostić", Računarska gimnazija "Smart" i subotičke gimnazije "Svetozar Marković". Maturanti će se takmičiti u kategoriji Slobodna tema, a studenti u kategoriji Zadata tema: "Uspeh nije konačan, neuspeh nije fatalan. Ono što jeste važno je hrabrost da se nastavi dalje" – Vinston Čerčil.

Gosti na takmičenju biće Gordana Đurđević Dimić, prvakinja Drame Srpskog narodnog pozorišta i prof. dr Biljana Đurović, vanredni profesor na Fakultetu savremenih umetnosti

U muzičkom delu programa nastupiče vokalna grupa Muzika Srca, kao i Slaven Balać, učenik trećeg razreda srednje muziče škole "Isidor Bajić" u Novom Sadu, koji će izvesti kompoziciju "Bela Kovač" posvećenu Zoltanu Kodalju.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan