Taksista pretučen u blizini Futoške pijace

Taksista pretučen u blizini Futoške pijace

Vozača "Red taksija", dvadesetpetogodišnjeg A. D. pretukao je u utorak popodne suvozač jednog automobila na parkingu na Bulevaru oslobođenja.

Kako javlja "Dnevnik", na mesto dešavanja ubrzo je izašla Hitna pomoć, a mladi taksista je zbog povreda glave juče ostao u Urgentnom centru. U pomoć napadnutom kolegi došlo je  između 15 i 20 vozila "Red taksija", a policija je napravila zapisnik.

Кako novosadski dnevni list saznaje od kolege pretučenog taksiste koji mu je došao u pomoć, sukob je počeo kada je 25-godišnji taksista pokušao da isparkira vozilo, dok je drugi automobil, u kojem je bio i suvozač koji ga je istukao, pokušao na silu da se uparkira. Nakon što je A. D. svirnuo, suvozač iz drugog automobila je izašao i kroz prozor počeo da udara taksistu u glavu pesnicama i limenkom koju je držao.


Leva strana glave mu je povređena i otečena, pa je zadržan u Urgentnom centru

- Kada smo čuli poziv kolege za pomoć, koji je po proceduri uputio preko radio-stanice, on je bio unezveren, u strahu – rekao je za "Dnevnik" kolega pretučenog taksiste

- Cela leva strana glave mu je povređena i otečena. Najgore je što je u tom trenutku bio sa svojom devojkom u kolima. Кada je dotrčao saobraćajac koji je bio u blizini, napadač je pobegao u kola. Zatim je patrola MUP-a, koja je u međuvremenu pristigla, od njega uzela izjavu – dodao je on za novosadski dnevni list.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • da

  pre 1912 dana i 2 sata

  Uzas sta se desava. Tolerancija je nula. Ljudi su besni na profesore, policajce i sve druge javne službenike i osećaju se slobodnim da ako im nešto ne odgovara, udaraju. Odakle nekome pravo da tuče nekog?

  Oceni komentar:
  3
  3