TATARSKO BRDO: Asfalt stigao u ulicu Džona Frontigama (FOTO)

TATARSKO BRDO: Asfalt stigao u ulicu Džona Frontigama (FOTO)

Kako javljaju iz Gradske kuće, zamenik gradonačelnika Novog Sada Milan Đurić obišao je danas radove na asfaltiranju Ulice Džona Frontigama na Tatarskom brdu u Sremskoj Kamenici.

U toj ulici u toku su radovi koje izvodi JKP "Put" na popravci staza, kolovoza i saobraćajne signalizacije.

– Tokom ove godine Grad Novi Sad je investirao oko 25 miliona dinara za popravku kolovozne konstrukcije i asfaltiranje ulica u dužini od pet kilometara u Sremskoj Kamenici. U nekim ulicama još traju radovi, tako da sada prisustvujemo saniranju staza, kolovoza i saobraćajne signalizacije u dužini od 180 metara u Ulici Džona Frontigama, čija je vrednost 3,6 miliona dinara. U stalnoj smo komunikaciji sa predstavnicima mesnih zajednica i u skladu sa njihovim potrebama i prioritetima opredelјujemo sredstva – istakao je zamenik gradonačelnika. 


– U saradnji sa MZ "Sremska Kamenica" u periodu od 2013. do 2020. godine uložili smo oko 690 miliona dinara za izgradnju i održavanje infrastrukture. Jedna od najvažnijih investicija bila je izgradnja kružnog toka kod Instituta što je doprinelo efikasnijem saobraćaju i većoj bezbednosti. Taj projekat vredan 90,5 miliona dinara realizovali smo zajedno sa Pokrajinskom vladom. Takođe, rekonstruisano je i uređeno više od 60 ulica za šta je izdvojeno oko 323 miliona dinara. Sa radovima ne prestajemo ni 2021. godine, a planiramo da Programom uređenja građevinskog zemlјišta u narednoj godini opredelimo dodatna sredstva –
 dodao je Milan Đurić i naglasio da Grad vodi odgovornu finansijsku politiku, što je preduslov da se intenzivno radi na realizaciji svih projekata važnih za pobolјšanje kvaliteta života Novosađana.U Sremskoj Kamenici su ove godine izvedeni radovi na popravci kolovozne konstrukcije i asfaltiranju u ulicama Branislava Bukurova, Kadulјinoj, Majora Tepića, Ketrin Makfel, na Fruškogorskom putu, u ulicama Nikole Tesle, Cara Lazara, na Malokameničkom putu, u Vojvode Bojovića, na Zmajevom trgu, kao i u Karađorđevoj u ukupnoj dužini od oko 5 km. Takođe su izvedeni radovi na popravci tucaničkih zastora u ulicama Livadskoj, Branislava Bukurova, Jasminovoj i Gorskoj, kaže se na kraju saopštenja iz Kabineta gradonačelnika Novog Sada. 

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan