TEMERINAC ANI BRNABIĆ: Nemamo pijaću vodu, a za prenos Premijer lige smo dali 600 miliona evra (VIDEO)

TEMERINAC ANI BRNABIĆ: Nemamo pijaću vodu, a za prenos Premijer lige smo dali 600 miliona evra (VIDEO)

Na trećem po redu Dijalogu mladih sa premijerkom, mladi iz cele Srbije razgovarali su sa Anom Brnabić u Nišu o dopunama Zakona o mladima, Nacionalnoj strategiji za mlade i Zakonu o radnim praksama i volontiranju.

Tako su mnogi imali priliku da pitaju i kažu ono što im smeta, a na skupu je najviše pažnje dobio Nemanja Obradović (29) iz Temerina.

On se predstavio kao lokal-patriota koji obožava Srbiju i nikada je ne bi napustio, ali da će zbog uslova za život možda biti primoran da to uradi. Kako kaže, živi u mestu gde u 21. veku nema pijaću vodu iako je taj problem rešiv.

U mom gradu mi nemamo pijaću vodu punih 18 godina. I to je veliki problem. Voda je elementarna stvar i to mora da bude normalno. Čak sam negde i video jednu procenu gde se kaže da nam treba 710 miliona evra da cela Vojvodina pije zdravu pijaću vodu. Ja znam da smo mi u julu ove godine dali 600 miliona evra za direktan prenos Premijer lige. Ne znam šta nam je prioritet, ali mene jako brine ova situacija. Želim da ostanem ovde, da gradim porodicu, da moji roditelji žive u bezbednoj sredini, ali nemamo uslove – rekao je Nemanja premijerki.

Ovaj video je brzo postao viralan i mnogi hvale Nemanju zbog nejgovih reči.

On se zahvalio svima na podršci i rekao kako je premijerka obećala da će Temerin dobiti fabriku vode, ali da ipak ne barata dobro sa milionima, jer prenos Premijer lige nije platila država, već operater, prenosi Noizz.

Oceni vest:
14
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan