TEPIH SERVIS S&G: Čiste tepihe i nameštaj na zadovoljstvo Novosađana

TEPIH SERVIS S&G: Čiste tepihe i nameštaj na zadovoljstvo Novosađana

O tome koliko su čisti tepisi i dubinski opran nameštaj bitni za svakodnevno življenje, nema potrebe mnogo govoriti. Čistoća ovih površina koje neprestano upotrebljavamo ne utiče samo na estetski momenat, već i na zdravlje cele porodice. Zato je od velike pomoći profesionalni servis koji će na najbolji mogući način učiniti da živimo u čistom i mirišljavom.

Tepih servis S&G u Novom Sadu, pored mašinskog pranja tepiha obavlja i dubinsko pranje nameštaja. Njihovo dugogodišnje iskustvo i maksimalno posvećivanje svakom klijentu ponaosob donosi im dugogodišnje zadovoljne korisnike, koji im se iznova vraćaju, uvereni u vrhunski kvalitet usluga.


Ukoliko brinete o čistoći i zdravlju u svom domu ili poslovnom prostoru, ove usluge biće vam potrebne na svakih šest meseci do godinu dana, u zavisnosti od brojnih faktora: da li imate malu decu, čime se bavite, da li ste alergični, koliko članova domaćinstva koristi prostorije... U svakom slučaju, takav stepen čistoće ne može se postići ni na jedan drugi način.


MAŠINSKO PRANJE TEPIHA

Grinje, ljudske i životinjske dlake, prljavština, fleke... sve to se može naći na vašim tepisima, ali tamo im nije mesto. Ne postoji efikasniji način uklanjanja pomenutog od mašinskog pranja tepiha, jer usisavanje i klasično pranje u kućnim uslovima, jednostavno, nisu dovoljni.


Jedan od procesa ovog tepih servisa je mašinsko trešenje, koje je jedini način za uklanjanje prašine, kamenčića, mrvica i ostalih predmeta koji mogu da se nađu u tepihu. Zatim sledi mašinsko četkanje tepiha, koje se izvodi najsavremenijim mašinama koje poseduju rotacione četke i daju najbolje rezultate. Sledeći korak je mašinsko ispiranje i centrifugiranje, pri čemu se tepih ubacuje u specijalnu mašinu, takozvanu centrifugu, u koju se pušta voda koja dolazi do tepiha i ispira prljavštinu, a zatim cedi i izvlači maksimalnu kolicinu vlage.

Tepih izlazi 90 % suv, nakon čega se prebacuje u specijalnu komoru za sušenje tepiha. Nakon ovog procesa tepisi su u potpunosti suvi, bez mogućnosti stvaranja budđ i neprijatnih mirisa. Bitno je napomenuti da se sušenje tepiha obavlja nezavisno od vremenskih uslova i godišnjeg doba.


Kako bi se uverili u kvalitet obavljenog posla, osoblje pregleda svaki tepih ponovo i usisava specijalnim usisivačem namenjenim za raščešljavanje i uklanjanje eventualno preostalih sitnih dlačica na tepihu.

Nakon nanošenja specijalnog parfema za tepihe, tepih je spreman za dostavu na vašu adresu, koja je besplatna.


DUBINSKO PRANJE NAMEŠTAJA

Vaše ugaone garniture, fotelje, dvosedi, trosedi, dušeci, jastuci, stolice biće perfektno čisti i savršeno osveženi nakon dubinskog pranja ovog servisa. Ne samo da će izgledati lepše, već će im i životni vek biti produžen.

Ovde se koriste najsavremenije mašine i sredstva za dubinsko pranje kako bi očistili prljavštinu, znoj, bakterije i fleke sa vašeg nameštaja.


Ispiranjem vlakana se izvlače prljavština i grinje iz tkanina nameštaja, koje god vrste bila. Tehnike čišćenja su najmodernije i najuspešnije moguće, a brzo sušenje vam omogućava da nameštaj ponovo koristite u najkraćem mogućem roku.

Uz ove dve usluge, servisu S&G se možete obratiti i kada vam zatreba mašinsko pranje tvrdih podova, dubinsko pranje automobila, čišćenje klima uređaja ili selidbe kombi prevozom.


Više informacija možete pronaći na sajtu firme, a možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona 062 16 39 867.

Promo tekst

Oceni vest:
8
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan