Tim bilding u zabavnom centru "Blender": Povratak u detinjstvo uz nadmetanje sa kolegama (FOTO)

Tim bilding u zabavnom centru "Blender": Povratak u detinjstvo uz nadmetanje sa kolegama (FOTO)

Volite li kad do vas dođu nove ideje kakav tim bilding organizovati za svoju ekipu sa posla?

Ukoliko je vaš kolektiv mlad (godinama ili duhom), voli izazove i ne bi imao ništa protiv povratka u detinjstvo, imamo super predlog! U našem gradu sada postoji jedno novo mesto, inovativno i drugačije, u kojem se vaš tim može ludo zabaviti igrajući video igrice, arkadne igre, konzole i još puno toga i pritom osvojiti i sjajne nagrade!Zabavni centar "Blender"
sjajan je prostor na dva nivoa, gde se spajaju zabava, opuštanje, druženje, veštine... Nalazi se u Veljka Petrovića 12 (Liman 1), a sadrži ogroman broj najinteresantnijih i najnovijih igrica, koje su podeljene na arkadne, igre vožnje, pucanja i veština. Otvaranjem ove igraonice, Novosađanima su postale dostupne i one igre kojih do sad u našem gradu nije bilo!

Zamislite samo jedno ovakvo takmičenje i odmeravanje veština sa kolegama! Nema bolje provedenog slobodnog vremena i punjenja baterija za nove poslovne izazove.
 

Šta sve vaš tim dobija

Kad odlučite da se sa svojim kolegama družite baš ovde, najbolje je da se najavite igraonici Blender putem telefona, Instagram profila ili Fejsbuk stranice. U vašem terminu, igraonica može da bude otvorena za druge goste, ali i rezervisana samo za vas.

A kada dođete, dovoljno je da kupite žetone za grupu ljudi, na koje dobijate popust i potom sa svojim saradnicima igrate šta vam je volja! I, naravno, na kraju pokupite nagrade.


Na raspolaganju su:

• Igre veštine, koje se mogu igrati samostalno, u paru, ili zajedno po četvoro igrača, što ih čini savršenim baš za ovakva druženja:

• Blox Breaker – Igra lopticama, sami, u paru ili u četvoro, dobijaju se tiketi za koje se dobijaju nagrade

• Košarka – ubacivanje lopte u koš, koji se na višim nivoima pomera, igra se samostalno ili zajednički, dobijaju se tiketi;

• Vazdušni hokej – sa preko 20 pakova na stolu u istom trenutku, igra se u dvoje ili u četvoro;

• Candy Crash - igrica sa telefona pretočena u igru velikih dimenzija;

• Spiner – zavrtite ga i osvajate tikete;Arkadne, igre vožnje i pucanja:

• Sonic Mario – omiljeni SEGA likovi na Olimpijksom stadionu (trčanje, bacanje kugle, streljaštvo), gde onaj ko igra podražava pokrete;

• Alience Armagedon – igra za pucanje u borbi protiv vanzemaljaca, može da je igra jedan ili dva igrača;

• Injustice – arkadna igra u kojoj birate junaka sa kojim se borite (Betmen, Supermen ili Harli Kvin i drugi likovi), koriste se specijalne karte;

• Nindža kornjače – bira se lik, može da igra jedan do četvoro igrača;

• Kvad – sa hidraulikom koja se stvarno pomera i trese i ima efekte vetra; igra jedan igrač ili se dvojica trkaju jedan protiv drugog;

• Walking Dead – borba samostrelima protiv zombija;

• Halo Fire – arkadna igra, svemirska avantura;

• Moto – vožnja motora u paru; zabava u trkanju i nadmetanju sa kolegom;A, za predah i osvežeje između igrica, u "Blender" uskoro stižu mašine za kafu i sokove, pa ćete moći i da proćaskate uz omiljeni napitak.


Takmičenja i nagrade

Ma, ko od nas nema takmičarski duh, bar malo? A posebno je urnebesno nadmetati se sa svojim kolegama u ovakvim igricama. Kada se, baš poput dece, unesete u određenu igricu, definitivno ćete bar na tren zaboraviti sve probleme i opustiti se sa svojim timom. A nije na odmet i da stanete jedni drugima na crtu i vidite ko je u čemu bolji!

U Novom Sadu nema puno mesta gde osvajate nagrade na osnovu svoje veštine, tako da je i ovaj deo zanimljiv.

Naime, u zavisnosti od uspešnosti odigrane igrice, sakupljaju se tiketi koji se, u odnosu na njihovu količinu, menjaju se za nagrade. Neke od atraktivnih nagrada su VR naočare za Sony Play Station, android smartfon, tablet, pametni sat, bežične slušalice, igrice na daljinsko upravljanje, privesci za ključeve...

U "Blenderu" su do sada ugostili nekoliko timova, uglavnom iz IT sektora, i svi su se fantastično proveli. Uglavnom je to bila mlađa populacija, a neki su se sa radošću podsetili kako je bilo biti oduševljen Nindža kornjačama ili Supermenom.


Probudite decu u sebi i dođite i vi da se igrate! Jer, svi smo mi, negde u duši, još uvek deca i to je ono što je dobro.

Više informacija možete dobiti putem poziva na brojeve 021 3001 425 i 063 8661000, ali i na njihovom sajtu, Fejsbuk stranici i Instagram profilu.


Promo tekst

Oceni vest:
8
5

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan