Tokom Exita besplatan parking na tri lokacije u Petrovaradinu

Tokom Exita besplatan parking na tri lokacije u Petrovaradinu

Radiće i dežurna "pauk" služba.

Tokom održavanja Exita na Petrovaradinskoj tvrđavi, od 12. do 15. jula. JКP "Parking servis" organizovaće parkiranje na sledećim lokacijama – ulica prote Mihaldžića, Trg vladike Nikolaja i parking prostor uz Кej skojevaca. Kako navode iz tog gradskog javnog preduzeća, kapacitet parkirališta je 220 parking mesta i na ovim lokacijama parkiranje se neće naplaćivati.

- Zbog izuzetno velike posećenosti koja se očekuje za vreme festivala, a relativno malog broja parking mesta, apelujemo na posetioce da se na vreme organizuju i koriste i alternativne načine prevoza, kao i da budu spremni da se usled gužve parkiraju na širem prostoru oko Petrovaradinske tvrđave – poručuju iz "Parking servisa".

Svim posetiocima na raspolaganju su i parkirališta koja su u režimu plave zone, a na kojima je omogućeno i celodnevno parkiranje. Dnevna karta važi na parkiralištima koja su vidno obeležena dopunskim tablama na kojima je naznačeno da se parkiranje može platiti i dnevnom kartom – na Beogradskom keju, kod Spensa u Sutjeskoj ulici, na platou u Radničkoj ulici i platou između stadiona FК Vojvodina i Spensa (kod restorana "Ognjište"). Na ovim lokacijama parkiranje po ceni od 95 dinara može se platiti na dva načina – dnevnom parking kartom koja se može kupiti na kioscima i SMS-om, slanjem poruke na broj 8215.

Za vreme trajanja festivala radiće i dežurna "pauk" služba, u saradnji sa saobraćajnom i komunalnom policijom, kako usled nesavesnog parkiranja ne bi došlo do kolapsa i saobraćajnih gužvi, poručuje se na kraju saopštenja JKP "Parking servis".

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan