Tokom Exita sunčano, vedro i bez padavina, kamp se otvara već 2. jula

Tokom Exita sunčano, vedro i bez padavina, kamp se otvara već 2. jula

Exit počinje za svega sedam dana, a posetioce koji u Novi Sad stižu iz svih krajeva sveta očekuje i sjajna vremenska prognoza, javila je pres služba tog festivala.

Kako se navodi u saopštenju, tokom Exita 2019 –  koji počinje u četvrtak, 4. jula, i traje četiri dana i noći sve do narednog ponedeljka ujutro – očekuje se sunčano i vedro vreme bez padavina. Da uslovi budu idealni pobrinuće se i dnevne temperature od oko 30 stepeni celzijusa, dok se očekuju tople i ugodne noći sa prosečnom temperaturom iznad 20 stepeni, kažu u Exit timu.

Za sve one koji u Novi Sad stižu već u utorak, 2. jula, biće otvorena i recepcija zvaničnog Exit kampa koji se nalazi na novosadskom kupalištu Štrand.

– Exit kamp predstavlja jedinstveno iskustvo o kojem svake godine pričaju ljudi iz celog sveta. Druženje sa festivalskim fanovima iz svih krajeva planete, spavanje pod vedrim nebom, celodnevno kupanje i obilje dobre muzike, samo su neka od zadovoljstava koja boravak u festivalskom kampu čine nezamenljivim iskustvom – kaže se u saopštenju Exita.

 


Pored toga što se otvara pre festivala, Exitov kamp goste će primati punih nedelju dana, sve do 9. jula, a po ceni od 3.000 dinara po osobi za svih sedam dana. Pored standardne ponude, koja obuhvata mesto u kampu, posetioci mogu na licu mesta da kupe kampersku opremu ili da iznajme luks šatore sa krevetima i strujnim priključcima za takozvani glamping, odnosno glamurozno kampovanje, kažu u Exitu Pored garantovanog mesta, posetiocima Exitovog kampa biće obezbeđeni i zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića, stanica za punjenje elektronskih uređaja, brojni kreativni sadržaji, dok će o njima brinuti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri, navodi se u saopštenju. 

 

POSLEDNJE ULAZNICE PO CENI OD 7.490 DINARA; Na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org u ponudi su i paketi koji pored ulaznica, sadrže i prevoz, i smeštaj, među kojima i "mini-letovanje" za samo 3.000 dinara od 2. do 9. jula u Exitovom kampu na Štrandu. U prodaji su poslednje, vrlo ograničene serije ulaznica, četvorodnevne po ceni od 7.490 dinara, ili već od 2.790 dinara za jednodnevne ulaznice, a dostupne su putem sajta exitfest.org.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan