Tokom utakmice Crvena zvezda – PSG bušene gume na vozilima iz Novog Sada, Republike Srpske...

Tokom utakmice Crvena zvezda – PSG bušene gume na vozilima iz Novog Sada, Republike Srpske...

Nepoznati počinioci izbušili su gume na velikom broju vozila tokom sinoćne utakmice Lige šampiona Crvena zvezda – Pari Sen Žermen (PSG) u Beogradu.

Jedan od očevidaca je agenciji Beta ispričao da je posle utakmice na parkingu kod stadiona Partizana veliki broj ljudi menjao točkove na automobilima, po kiši i u blatu.

Na velikom broju vozila bila izbušena po jedna guma, rekao je on.

- Gume su gotovo po pravilu bile izbušene na automobilima registarskih oznaka izvan Beograda. Jedan čovek je prokomentarisao, "Tako vam i treba kada parkirate na parkingu gde se parkiramo samo mi Beograđani" –  ispričao je očevidac Miloš iz Novog Sada.

Biro za saradnju sa medijima Ministarstva unutrašnjih poslova je agenciji Beta saopštio da policija do sada nije dobila nikakve prijave građana povodom ovog slučaja.

Radio-televizija Srbije javila je danas da su na nekoliko desetina automobila sa registarskim tablicama iz unutrašnjosti zemlje i Republike Srpske izbušene gume i da je sinoć posle 23 časa oko Humske i drugih okolonih ulica viđeno nekoliko kampiona za šlepovanje vozila i ekipa mobilnih vulkanizera.

Oceni vest:
6
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Milos

  pre 1747 dana i 18 sati

  odlicno, tako i treba kad navijate za ciganski klub.
  samo Vosa!

  Oceni komentar:
  9
  18
 • Novosadjaninnn

  pre 1747 dana i 18 sati

  Ljubomorni grobari :)

  Oceni komentar:
  3
  6
 • debeli

  pre 1747 dana i 18 sati

  psg navijači su sigurno odgovorni za ovo bušenje guma. imaju unutar svoje grupe posebnu grupu koja se bavi bušenjem guma na kolima protivničkih navijača i to onih koji nisu iz mesta odakle je tim protiv koga igraju. ta podgrupa se zove, kad se prevede sa francuskog, bušotina boys. na indirektan način finansijer im je michelin.

  Oceni komentar:
  1
  15