TONS: Na predstojećem Beogradskom sajmu turizma najava novih aktivnosti za 2019. godinu

TONS: Na predstojećem Beogradskom sajmu turizma najava novih aktivnosti za 2019. godinu

Turistička organizacija Grada Novog Sada tradicionalno na Beogradskom sajmu turizma promoviše svoje najnovije projekte za tekuću godinu, kao i turističke potencijale Grada Novog Sada u periodu od 21.02. do 24.02.2019. godine.

Beogradski sajam krajem februara svake godine na nekoliko dana postaje „svet u malom“, ali i privredna manifestacija koja, uz poslovne, okuplja i na desetine hiljada posetilaca, željnih da saznaju koje su to novine u ponudi turističkih organizacija, agencija, i drugih predstavnika turističke privrede koji izlažu na ovom najznačajnijem regionalnom sajmu turizma.

Novi Sad je izgradio svoj imidž kao city break destinacija sa mnoštvom raznovrsne ponude koja svakom, pa čak i zahtevnom turisti pruža bogat sadržaj i nezaboravne trenutke, zbog kojih turisti uvek žele da se vrate u Novi Sad.

 

 

Ove godine, najveći akcenat je na promociji Novog Sada, kao omladinske prestonice Evrope, pa će se tako na štandu TONS-a naći i predstavnici OPENS2019 organizacije koji će promovisati svoje celogodišnje programske aktivnosti.

Drugog dana sajma 22. februara, sa početkom u 12.00 časova, na štandu Turističke organizacije Grada Novog Sada biće održana konferencija za medije tokom koje će se prisutnima obratiti, pored direktora Turističke organizacije Grada Novog Sada, Branislava Kneževića i koordinator Omladinske prestonice Evrope Novi Sad 2019, Vukašin Grozdanović.

Tokom konferencije biće predstavljeni novi promotivni materijali Turističke organizacije Grada Novog Sada, kao i planovi za 2019. godinu kada je reč o promotivnim aktivnostima TONS-a i OPENS-a.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan