TONS: Na predstojećem Beogradskom sajmu turizma najava novih aktivnosti za 2019. godinu

TONS: Na predstojećem Beogradskom sajmu turizma najava novih aktivnosti za 2019. godinu

Turistička organizacija Grada Novog Sada tradicionalno na Beogradskom sajmu turizma promoviše svoje najnovije projekte za tekuću godinu, kao i turističke potencijale Grada Novog Sada u periodu od 21.02. do 24.02.2019. godine.

Beogradski sajam krajem februara svake godine na nekoliko dana postaje „svet u malom“, ali i privredna manifestacija koja, uz poslovne, okuplja i na desetine hiljada posetilaca, željnih da saznaju koje su to novine u ponudi turističkih organizacija, agencija, i drugih predstavnika turističke privrede koji izlažu na ovom najznačajnijem regionalnom sajmu turizma.

Novi Sad je izgradio svoj imidž kao city break destinacija sa mnoštvom raznovrsne ponude koja svakom, pa čak i zahtevnom turisti pruža bogat sadržaj i nezaboravne trenutke, zbog kojih turisti uvek žele da se vrate u Novi Sad.

 

 

Ove godine, najveći akcenat je na promociji Novog Sada, kao omladinske prestonice Evrope, pa će se tako na štandu TONS-a naći i predstavnici OPENS2019 organizacije koji će promovisati svoje celogodišnje programske aktivnosti.

Drugog dana sajma 22. februara, sa početkom u 12.00 časova, na štandu Turističke organizacije Grada Novog Sada biće održana konferencija za medije tokom koje će se prisutnima obratiti, pored direktora Turističke organizacije Grada Novog Sada, Branislava Kneževića i koordinator Omladinske prestonice Evrope Novi Sad 2019, Vukašin Grozdanović.

Tokom konferencije biće predstavljeni novi promotivni materijali Turističke organizacije Grada Novog Sada, kao i planovi za 2019. godinu kada je reč o promotivnim aktivnostima TONS-a i OPENS-a.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenja struje saveti sremska kamenica zdravlje astrologija novosadsko porodilište novorođenčad bebe Spens betanija JKP Vodovod i kanalizacija gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević horoskopski znaci servisne informacije novi sad horoskop magla Novosadska racija raspored sahrana novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije raspored sahrana i ispraćaja elektrovojvodina isključenja dnevni horoskop isključenje vode obeležavanje novosadske racije zodijak jkp lisje bez vode sahrane novi sad