TONS: Premašeni rekordi iz 2019. godine

TONS: Premašeni rekordi iz 2019. godine

Prema poslednje obrađenim podacima za mesec jun i jul, u Novom Sadu je ostvaren veći broj noćenja nego u rekordnoj 2019. godini.

U junu mesecu, ostvareno je preko 4.000 više noćenja domaćih turista, nego u istom mesecu 2019. godine, a u julu mesecu, blizu 3.500 noćenja više domaćih turista, u odnosu na isti mesec 2019. godine. Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku Srbije na teritoriji Grada Novog Sada u prvih sedam meseci ove godine ukupno je boravilo 67.074 koji su ostvarili 177.553 noćenja. Takođe u julu ove godine zabeleženo je 54.842 noćenja domaćih i stranih turista zajedno, što je za 1,618 noćenja više u odnosu na isti mesec rekordne 2019. godine.Kako navode u Turističkoj organizaciji Grada Novog Sada, brojne promotivne aktivnosti uticale su na rekordnu popunjenost smeštajnih kapaciteta u Novom Sadu tokom letnjih meseci. Tokom proleća TONS je pokrenuo regionalnu kampanju "Novi Sad – harmonija koja inspiriše i budi sva čula" na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram, domaćim i regionalnim portalima i TV stanicama. Od početka avgusta meseca, pokrenuta je tromesečna kampanja na prestižnom "Trip Advisor" pretraživaču, gde je akcenat stavljen na tri emitivna tržišta - Rusiju, Nemačku i Hrvatsku.

Pokretanjem blog stranice, sa mnoštvom popularnih i zanimljivih promotivnih tekstova, TONS je privukao pažnju domaćih, regionalnih i internacionalnih pratilaca, a u toku letnjeg perioda od 1. juna do 1. septembra, pokrenut je i nagradni literarni konkurs, tokom kojeg je pristiglo preko 80 radova. Uz to, u narednih nekoliko dana, TONS će zajedno sa saradnicima iz sektora privrede, TOS-a i Fondacije 2022 ugostiti brojne domaće i međunarodne uticajne blogere i novinare.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Bata

  pre 983 dana i 8 sati

  Haha, kakvi likovi. Bukvalno je nedokazivo da je uvećanje posete rezultat aktivnosti TONS-a. Ovo je krindž kao kada bi iz Nacionalne službe za zapošljavanje rekli da su oni sami zaposlili ljude.
  Bolje im je da se prekriju ušima, sede u rupama u kojima su sada, primaju plate i mole se Višnuu da ih rulja slučajno proomaši kada krene da pada ovo carstvo zla.

  Oceni komentar:
  0
  0