TONS: U većini novosadskih hotela popunjeni kapaciteti

TONS: U većini novosadskih hotela popunjeni kapaciteti

Turistička organizacija Novog Sada niže uspehe tokom cele godine.

Prema podacima dobijenim od većeg broja novosadskih hotela može se zaključiti da će popunjenost smeštajnih kapaciteta u periodu praznika, posebno u novogodišnjoj noći, biti izuzetno visoka, tačnije – više od 90 odsto. 

Prosečna dužina boravka turista iznosi tri dana, dok su najbrojniji gosti iz regiona (najveći broj njih je iz Bugarske i Slovenije), a što je kako u TONS-u saopštavaju rezultat sprovedene promocije u regionu tokom 2018. godine i finalizirano kampanjom "Zimska fantazija" koja je još uvek u toku i gde je targetirano upravo tržište regiona.

Na ulicama Novog Sada već ove nedelje mogu se čuti jezici iz raznih zemalja sveta. Info centre TONS-a ovih dana posetili su turisti iz Nemačke, Kine, Turske, Rusije, Rumunije, Izraela, SAD-a, Portugalije, Grčke, Ukrajine i drugih zemalja.

- Od signalizacije hotelskih kapaciteta, preko izrade promo brošura i promo filmova, učešća i promocije Novog Sada na brojnim međunarodnim i domaćim sajmovima, pokretanja nekoliko garantovanih promotivnih turističkih tura, kao i održavanja kontakata i saradnje sa drugim predstavnicima turističke privrede, TONS je u proteklih godinu dana doprineo izuzetno visokom pozicioniranju Novog Sada kao poželjne turističke destinacije. Priznanja i nagrade koje je Turistička organizacija Grada Novog Sada dobila potvrda su da uspeh i zalaganje uvek budu prepoznati – ističu u toj organizaciji.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

sahrane novi sad raspored sahrana i ispraćaja horoskop bez struje Vreme u Novom Sadu bebe Nebojša Stefanović raspored sahrana novi sad elektrovojvodina matičar novi sad dnevni horoskop betanija Isključenje struje Dom zdravlja Novi Sad zodijak isključenje vode servisne informacije novi sad novosadsko porodilište horoskopski znaci Republički hidrometeorološki zavod isključenja struje štrajk poštara gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević klinika za ginekologiju i akušerstvo vremenska prognoza Elektrodistribucija Novi Sad novorođenčad jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija bez vode