TONS: "Zimsku fantaziju u Novom Sadu" pogledalo preko milion korisnika

TONS: "Zimsku fantaziju u Novom Sadu" pogledalo preko milion korisnika

Turistička organizacija Grada Novog Sada započela je kampanju pod nazivom "Zimska fantazija u Novom Sadu", krajem novembra meseca, u okviru koje se kroz istoimeni video spot za TV i drugih dodatnih 12 video spotova za društvene mreže, prikazuje turistička ponuda i dešavanja u gradu u vreme zimskog perioda u Novom Sadu.

Od početka trajanja kampanje do danas, pomenute video spotove pogledalo je na društvenim mrežama Facebook i Instagram preko 1.000.000 korisnika, a ostvareno je preko 6.000.000 impresija.


POPUNJENOST SMEŠTAJNIH KAPACITETA U PERIODU NOVE GODINE

Prema informacijama od vlasnika smeštajnih kapaciteta u Novom Sadu, popunjenost u vreme praznika je preko 90%, dok su pojedini smeštaji potpuno rasprodati.

Najveći broj rezervacija smeštaja realizovane su od strane domaćih gostiju, gostiju iz Bugarske, Rumunije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, kao i od strane turista iz Kine.

Tokom decembra meseca, u Info centre TONS-a, najveći broj turista došao je iz Grčke, Rusije, Francuske, Velike Britanije, Kine, Bosne i Hercegovine, Nemačke, Slovenije, Turske, Indije. Interesantno je spomenuti da su nas posetili i gosti iz Tunisa, Kube, Meksika i Perua.
Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan