TOP 5 NS igraonica na zatvorenom za stariju decu

TOP 5 NS igraonica na zatvorenom za stariju decu

Deca brzo rastu, a još brže gube interesovanje za razonodu koja im je do juče bila zanimljiva. Tako mnogima od njih već nakon šeste godine klasične igraonice ubrzo postaju bebeće, a postaje im zanimljivo tamo gde se nudi nešto više, složenije i uzbudljivije.

Kada je napolju hladno i nema mnogo mogućnosti za aktivnosti van kuće, u našem gradu postoje mesta na kojima i mališani ove dobi (od osam, deset ili dvanaest godina) i dalje mogu da se istrče, iskaču, zabave i – igraju, jer igra ne bi trebalo nikad da se preraste. Pride, ova mesta nisu rezervisana samo za rođendane, već i za slobodan igranjac.

Izdvojili smo pet igraonica koje su svoj sadržaj prilagodile ponajviše ovom uzrastu i u njima vam klinci nikada neće reći da im je dosadno.


ZABAVNI PARK "STARLI"

Verovatno najveća igraonica u Novom Sadu, smeštena u ogromnoj hali na Novom naselju, sada već decenijama predstavlja jedno od omiljenih mesta za starije mališane.


Ovo carstvo za penjanje, skakanje i spuštanje prostire se na čak 2.500 m2 i sadrži mnoštvo ogromnih igračaka na naduvavanje, tobogane, veštačke stene, vazdušne topove, klizne ljuljaške, stolove za mali fudbal... Deci se ovde pruža mogućnost da budu fizički aktivna, a oni najmlađi mogu da uživaju u odvojenom kutku samo za njih.


"COSMOLAND"

Velika igraonica na Spensu obiluje raznim spravama za zabavu, zato mališani svih uzrasta obožavaju da se tu igraju. Ipak, nešto je pogodnija za malo stariju decu, jer je posebna atrakcija 3D lavirint sa mnoštvom tobogana i trambolinama, povezan sa adrenalin parkom, gde najhrabrije čekaju lijana, viseći most i stena za penjanje.

Objekat sadrži i kreativni kutak, gde se nalaze kuhinjica, radi se crtanje po licu i druge kreativne stvari, fudbalski teren za ljubitelje lopte, diskoteku sa X-boxom i kutak sa SONY PLAY STATION.

"AMPLITUDA"

Najveći trambolina park u Srbiji nalazi se upravo u našem gradu, na Klisi, i namenjeni su ne samo deci, već i odraslima.


U pitanju je nešto potpuno jedinstveno, jer prostor sadrži najkvalitetnije profesionalne tramboline za uzbudljivo skakanje, pa se može reći da, pored zabave, ovo predstavlja i sportsku aktivnost, odmor i sjajan način za punjenje baterija.


"COSMOPLAY"

Iz iste porodice kao Cosmoland, u T.C. Promenada nalazi se još jedan raj za nešto starije klince. Pored fenomenalnog 3D lavirinta sa raznim varijantama za uživanje, ciku i razonodu, mlađi osnovci posebno vole sobicu za virtuelnu realnost, laser tag arenu i laserske prepreke.

Na raspolaganju je i sportska sala, namenjena takmičenjima i sportskim igricama, a tu su i nezaobilazne tramboline. Za one baš malene, osmišljen je baby kutak, gde su bezbedni i imaju zanimacije shodno njihovom uzrastu.


KUGLANA "ŽABAC"

Iako nije klasična igraonica, ova popularna kuglana ipak donosi odličnu zabavu deci i roditeljima, a takođe iziskuje i pokret. Staze za kuglanje, stolovi za bilijar, stoni tenis, pikado, šaflbord, soni i druge igre pružaju mogućnost da ovde provedete sate i sate i stvorite divne uspomene.


Svi nabrojani prostori imaju i delove za roditelje, tako da decu možete sačekati uz kaficu i pićence, a ponegde se možete i uključiti u zabacu sa njima, što je, svakako, najzanimljivije.

Oceni vest:
12
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Marko

    pre 827 dana i 18 sati

    Za trampoline nisam znao da postoje, videću da odem.
    Starli je ubedljivo najozbiljnjija igraonica u gradu, što se vidi po profilu ljudi koje upošljavaju.
    U Žapcu sam svake nedelje na stonom tenisu; ubacili su pre mesečak dana nove sadržaje za decu, tako da vredi ih posetiti.

    Oceni komentar:
    2
    14