TOPLANA: Od ponedeljka počinje punjenje radijatora

TOPLANA: Od ponedeljka počinje punjenje radijatora

JKP "Novosadska toplana" obaveštava korisnike na teritoriji Petrovaradina i Sremskih Karlovaca da u ponedeljak, 3. oktobra, počinje s punjenjem kućnih instalacija objekata na toplotnim područjima toplotnih izvora "Petrovaradin" i "Dudara" – osim onih u kojima je prijavljeno curenje na kućnim instalacijama.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati na broj telefona 4881 105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave.

Za sve ostale informacije korisnici se mogu obratiti besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 021 ili pozivanjem brojeva 423 712 i 420 853 Odseka za odnose s potrošačima, ili doći lično u prostorije Odseka u Ulici Vladimira Nikolića 1, radnim danima od 7.30 do 15 časova.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

sahrane novi sad šoping centar promenada novosadsko porodilište JGSP "Novi Sad" bez vode Isključenje struje matičar novi sad raspored sahrana i ispraćaja KCV servisne informacije novi sad isključenje vode raspored sahrana novi sad Elektrodistribucija Novi Sad novosađani betanija klinički centar vojvodine jkp lisje novosadska policija elektrovojvodina Spens bebe klisa isključenja struje jkp novosadska toplana klinika za ginekologiju i akušerstvo bez struje novorođenčad promenada JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije