TOPLANA: Od srede počinje punjenje radijatora

TOPLANA: Od srede počinje punjenje radijatora

JKP "Novosadska toplana" obavestilo je danas korisnike na teritoriji Novog Sada da u sredu, 21. septembra, počinje s punjenjem kućnih instalacija objekata na toplotnim područjima toplotnih izvora "Jug", "Istok", "Zapad" i "Sever" – osim onih u kojima je prijavljeno curenje na kućnim instalacijama, kao i objekata za koje nisu izmirena dugovanja prema ovom javnom preduzeću.

O početku punjenja kućnih instalacija za toplotna područja toplotnih izvora "Dudara" i "Petrovaradin", korisnici će biti blagovremeno obavešteni, poručuju iz ovog javnog preduzeća.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati na broj telefona 4881 105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave.

Za sve ostale informacije korisnici se mogu obratiti besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 021 ili pozivanjem brojeva 423 712 i 420 853 Odseka za odnose s potrošačima, ili doći lično u prostorije Odseka u Ulici Vladimira Nikolića 1, radnim danima od 7.30 do 15 časova.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Isključenje struje Republički hidrometeorološki zavod gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskopski znaci horoskop RHMZ servisne informacije novi sad isključenja struje raspored sahrana i ispraćaja elektrovojvodina Elektrodistribucija Novi Sad sahrane bez vode novorođenčad matičar novi sad gradsko groblje servisne informacije jkp novosadska toplana raspored sahrana novi sad bez struje novosađani isključenje vode JKP Vodovod i kanalizacija Vreme u Novom Sadu jkp lisje betanija vremenska prognoza bebe novosadsko porodilište