TOPLANA: Od srede počinje punjenje radijatora

TOPLANA: Od srede počinje punjenje radijatora

JKP "Novosadska toplana" obavestilo je danas korisnike na teritoriji Novog Sada da u sredu, 21. septembra, počinje s punjenjem kućnih instalacija objekata na toplotnim područjima toplotnih izvora "Jug", "Istok", "Zapad" i "Sever" – osim onih u kojima je prijavljeno curenje na kućnim instalacijama, kao i objekata za koje nisu izmirena dugovanja prema ovom javnom preduzeću.

O početku punjenja kućnih instalacija za toplotna područja toplotnih izvora "Dudara" i "Petrovaradin", korisnici će biti blagovremeno obavešteni, poručuju iz ovog javnog preduzeća.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati na broj telefona 4881 105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave.

Za sve ostale informacije korisnici se mogu obratiti besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 021 ili pozivanjem brojeva 423 712 i 420 853 Odseka za odnose s potrošačima, ili doći lično u prostorije Odseka u Ulici Vladimira Nikolića 1, radnim danima od 7.30 do 15 časova.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan