“Toplana” puni instalacije

“Toplana” puni instalacije

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ danas počinje da puni kućne instalacije u svim objektima, osim onih u kojima je prijavljeno curenje na kućnim instalacijama i objekata za koje nisu izmirena dugovanja.

O početku punjenja kućnih instalacija u Sremskim Karlovcima i Petrovaradinu, odnosno za toplotna područja toplana „Dudara“ i  „Petrovaradin“, korisnici će biti blagovremeno obavešteni.

Ukoliko kućne instalacije cure, potrošači kvar mogu da prijave u bilo koje doba dana ili noći, 24 sata, na dežurni telefon 4881-105.

Sve ostale informacije korisnici mogu da dobiju besplatnim pozivom na broj telefona 0800-100-021, pozivanjem brojeva 423-712 i 420-853 Odseka za odnose s potrošačima ili dolaskom u prostorije Odseka na prvom spratu Spensa, Sutjeska 2, radnim danima  od 7.30  do 15.30 časova.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Branko

  pre 1771 dan i 1 sat

  Zašto toplana naplačuje ispuštanje tečnosti iz radijatora (a neki put samo spuštanje iste)prilikom neke popravke ili zamene ventila...u grejnoj sezoni.!?
  Kad tada i onako negrejete tu zgradu? Uštedi na energentima!Zar vam to nije dovoljno,nego čoveka pored sve muke terate da juri od šaltera do šaltera dabi uplatio novac pa tek onda dajete dozvolu za intervenciju vašeg čoveka.!?

  Oceni komentar:
  0
  0