Tople probe: "Toplana" apeluje da se žalbe upućuju samo u slučaju curenja instalacija

Tople probe: "Toplana" apeluje da se žalbe upućuju samo u slučaju curenja instalacija

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad danas, 6. oktobra 2017. godine, u 4 sata, otpočelo je s toplim probama u sklopu priprema za redovnu isporuku toplotne energije iz sistema daljinskog grejanja.

Tople probe će trajati do zvaničnog početka grejne sezone 2017/2018. godine, kako bi korisnicima usluga tokom prelaznog perioda bili obezbeđeni topli domovi i poslovni objekti.

Iz ovog preduzeća apeluju na korisnike da tokom toplih proba ne upućuju reklamacije na kvalitet usluge.

Zbog složenosti tehničkog sistema, svi raspoloživi resursi Novosadske toplane maksimalno su angažovani na poslovima stabilizacije sistema radi obezbeđivanja adekvatne isporuke toplotne energije za grejanje.

Tokom trajanja toplih proba korisnici treba da obrate pažnju na ispravnost i funkcionalnost kućnih instalacija, i da se, u slučaju curenja na istim, obrate nadležnoj službi Preduzeća na broj telefona 4881-105. Zbog hitnosti intervenicije korisnicima je broj na raspolaganju 24 sata isključivo za ovu vrstu prijave.

Za sve ostale informacije, korisnici se mogu obratiti besplatnim pozivom na broj 0800-100- 021 i pozivanjem brojeva 423-712 i 420-853 Odseka za odnose s potrošačima ili doći lično u prostorije Odseka u Ulici Vladimira Nikolića broj 1, radnim danima od 7 do 20 časova i subotom od 7 do 15 časova.

Grejna sezona, prema Odluci o proizvodnji, distribuciji i snabdevanju toplotnom energijom iz Toplifikacionog sistema Grada Novog Sada, počinje 15. oktobra tekuće godine, a može da počne i ranije ukoliko temperatura izmerena u gradu, tri dana uzastopno u 21.00 čas bude 12°S ili niža. Prema trenutnoj vremenskoj situaciji i prognozi, očekuje se da će grejna sezona početi u ponedeljak 09. oktobra.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan