Tople probe u Novom Sadu do početka grejne sezone

Tople probe u Novom Sadu do početka grejne sezone

JKP "Novosadska toplana" javlja da će, u dogovoru sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem, danas, 3. oktobra, početi sa postupkom vršenja toplih proba.

Tople probe trajaće do zvaničnog početka grejne sezone 2018/2019. godine, kako bi korisnicima usluga tokom prelaznog perioda bili obezbeđeni topli domovi i poslovni objekti, kaže se u saopštenju.

- Molimo korisnike da do dana zvaničnog početka grejne sezone ne upućuju reklamacije na kvalitet usluge grejanja. Zbog složenosti tehničkog sistema, svi raspoloživi resursi Novosadske toplane maksimalno su angažovani na aktivnostima toplih proba radi obezbeđivanja adekvatne isporuke toplotne energije za grejanje – poručuju iz "Novosadske toplane"

Kako se dalje navodi, tokom trajanja toplih proba korisnici treba da obrate pažnju na ispravnost i funkcionalnost kućnih instalacija, i da se, u slučaju curenja na istim, obrate nadležnoj službi Preduzeća na broj telefona 4881 105. Zbog hitnosti intervencije korisnicima je broj na raspolaganju 24 sata i isključivo za ovu vrstu prijave.

Za sve ostale informacije korisnici se mogu obratiti besplatnim pozivom na broj 0800 100 021 ili pozivanjem brojeva 423 712 i 420 853 Odseka za odnose s potrošačima, ili doći lično u prostorije Odseka u Ulici Vladimira Nikolića broj 1, radnim danima od 7 do 20 časova i subotom od 8 do 13 časova.

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan