Treća dekada 21. veka je decenija robota i seks lutki

Treća dekada 21. veka je decenija robota i seks lutki

Industrija "igračaka za odrasle" koristi vrhunske tehnologije kako bi seks-robote učinila gotovo istim kao što su ljudska bića. Uskoro se očekuje da će neki "ljubavni droidi" moći da vode razgovore, reaguju na seksualne dodire i prepoznaju svoje vlasnike u prepunoj sobi.

Stoga ne čudi što je treća dekada 21. veka već proglašena decenijom robota i seks-lutki, prenosi B92. Predstavnik proizvođača seks-robota "Rijal dols" rekao da će kompanija opremiti svoje "elektronske devojke" nadogradnjama koje će im pružiti "posebnu svest". Ujedno se radi na tome da im se uvede toplota poput toplote tela, pa će moći da razlikuju šta je seksualni, a šta romantični dodir. Instaliranje ovih izmena očekuje se krajem ove ili početkom naredne godine. 

Iz druge kompanije "Silikon lavers" najavljuju da se lako može pogrešiti i pomisliti da su njihovi roboti pravi ljudi. To potkrepljuju činjenicom da tehnologija postaje sve naprednija, pa tako i dizajn jer se neke lutke stvaraju pomoću 3D skenera za ljudsko telo, a ne da su tradicionalno isklesane u glini.

Oceni vest:
1
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan