Treći "Humani ponedeljak" za Borka Ninića 21. avgusta na Štrandu

Treći "Humani ponedeljak" za Borka Ninića 21. avgusta na Štrandu

Posetioci najpoznatijeg novosadskog kupališta će u ponedeljak, 21. avgusta, imati treću priliku da pomognu Borku Niniću, obolelom od cerebralne paralize.

Ovaj Novosađanin ima 33 godine i potpuno je nepokretan što je posledica cerebralne paralize od koje je oboleo već u prvim mesecima života. Tobi aparat ima na raspolaganju u dnevnom boravku ŠOSO "Milan Petrović", a sada se prikuplja novac kako bi jedan uređaj imao i kod kuće, što bi mu znatno olakšalo komunikaciju s okolinom, s obzirom na to da su mu intelektualne sposobnosti očuvane i pored teške bolesti.     

Tokom prethodna dva ponedeljka loše vreme uslovilo je slabiju posetu plaži, tako da je sakupljeno tek nešto više od 56.000 dinara.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp novosadska toplana klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije novi sad sahrane novi sad JKP Vodovod i kanalizacija intervju izmena trase autobusa raspored sahrana novi sad bez struje betanija horoskop novosađani novosadska policija novosadsko porodilište novorođenčad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević mural jkp lisje elektrovojvodina JGSP "Novi Sad" Isključenje struje bez vode izmena režima saobraćaja klisa bebe isključenje vode raspored sahrana i ispraćaja isključenja struje Dan oslobođenja Novog Sada u Drugom svetskom ratu servisne informacije