Treći Novosadski festival zanatskog piva 7. i 8. oktobra

Treći Novosadski festival zanatskog piva 7. i 8. oktobra

Treći Novosadski festival zanatskog piva održaće se u SKCNS Fabrici i Quarteru, 7. i 8. oktobra. Zbog velikog interesovanja Festival će trajati dva dana i imaće dvostruko veći broj izlagača nego do sad.

Kako poručuju organizatori, Novosađani će i ovom prilikom moći da probaju originalna i kvalitetna piva različitih stilova (Pale ale, IPA, Blonde, Stout, Hefeweizen, Porter, Saison...). 

Na oktobarskom izdanju festivala izdvajamo priču "Prve Viške Pivovare", koja je rezultat internacionalnog prijateljstva dvaju ljubitelja piva, koje traje više od decenije – pivo se za sada kuva u Norveškoj i "drito" stiže u SKCNS Fabriku na degustaciju.

Debitanti na festivalu su i lokalna novosadska pivara "3bir", kao i iskusna pivovara "Medvedgrad" iz Zagreba, koja u naš grad dolazi sa specijalnim kamionetom, donoseći zanimljivi spoj kraft pivarstva i antikvarnih automobila.

Prodaja ulaznica odvija se preko prodajnih mesta Gigstixa, a broj karata je ograničen. Cena ulaznice u pretprodaji iznosiće 300 dinara po danu festivala, a od 7. oktobra 500 dinara po danu festivala.

KUPOVINA PIVA na Festivalu vršiće se isključivo festivalskim novcem (vaučerima). Festivalski novac je u apoenima od 10, 20, 50, 100 i 200 dinara. Svaki posetilac na samom festivalu može da kupi vaučere sa kojim posle može da kupuje pivo od izlagača i hranu u okviru festivalske zone.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan