Treći "Piano City" festival u Novom Sadu

Treći "Piano City" festival u Novom Sadu

Treći "Piano City Novi Sad" održava se od 5. do 8. septembra pod sloganom ''Bojimo zvuk grada''.

"Piano City" je brendirani festival koji je u Berlinu osnovao pijanista i muzički vizionar Andreas Kern sa idejom da muzikom povezuje ljude u svetu. Klavirska muzika se iz koncertnih dvorana seli na ulice i trgove, domovi ljudi postaju koncertni prostori, na svakom koraku muzika uveseljava građane, muzičke znalce, ljubitelje muzike i slučajne prolaznike. Ove godine u okviru klavirske manifestacije za 4 dana gostuje 60 izvođača, koncept je organizovan u 6 programskih celina, a koncerti će biti održavani širom grada.

OPEN AIR STUDIO

"Majamisty TriO" vas poziva: budite deo jedinstvenog snimanja koncerta uživo u muzičkom studiju na otvorenom, na platou Rektorata.

ON STAGE SESSIONS

Stapanje publike i pijaniste uz transformaciju omiljenih koncertnih prostora – Sinagoge i Gradske kuće. Džez i klasika od Baha do 21. veka i još jedno uživo snimanje.

VERTICAL CONCERT 

Iznenađenje u pešačkoj zoni grada. Saznajte šta sve koncert može biti!

GREEN OASIS 

Koncerti u prirodi za mlade i najmlađe pijaniste. Jedna od naših zelenih oaza je u dvorištu Vile "Park", u srcu Futoškog parka.

STAGE WITH A VIEW

Zvuci klavira uz jedinstvenu scenografiju Dunavskog keja i Tvrđave – koncerti u Holu Rektorata.

PIANO HEART

Humanitarni koncerti – Institut u Kamenici i škola dr Milan Petrović.

Kao i prethodnih godina, posebnost Piano City festivala su kućni koncerti u domovima Novosađana.

Svi sadržaji festivala su besplatni. 

Oceni vest:
6
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

radosne vesti sahrane novi sad opens 2019 novorođenčad Spens elektrovojvodina almaško groblje Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje JKP Vodovod i kanalizacija hrana lisje novosadsko porodilište havarija na vodovodu servisne informacije novi sad OK Vojvodina bebe groblje epk 2021 Isključenje struje Daško i Mlađa betanija bez struje sahrane jkp lisje gradsko groblje bez vode raspored sahrana novi sad Fruška gora servisne informacije