Treći zadatak VELIKOG NOVOSADSKOG NAGRADNOG KONKURSA je MOJA EKIPA!

Treći zadatak VELIKOG NOVOSADSKOG NAGRADNOG KONKURSA je MOJA EKIPA!

Na kraju godine vreme je da se podsetimo onih do kojih nam je najviše stalo. Ekipa je za slavlje, ekipa je za podršku, ekipa je za smeh i druženje. Koja je tvoja ekipa?

Šta je tvoj zadatak? 

Tema ovog meseca je "Moja ekipa" a, tvoj zadatak je da nam pokažeš u čijem društvu se osećaš najbolje i po čemu se baš tvoja ekipa izdvaja u moru drugih. To može biti sportska ekipa, ekipa prijatelja, kolega, komšija i članova porodice, ali i ekipa životinja ili imaginarnih likova, na kreativan način povezanih sa tobom - likovi iz filmova, serija, crtanih filmova, književnih dela i tome slično. Samo ti znaš koja je to nezaboravna ekipa koju će nas oboriti s nogu. Pošto epidemija korona virusa uporno pokušava da nas razdvoji, možeš da pošalješ kako je izgledalo vaše druženje ranije ili da nam pokažeš kako se sastajete u virtuelnom svetu. Iznenadi nas!

Šta nagrađujemo i koga? 

Video snimke i fotografije koje oslikavaju jedinstvo i povezanost

Vedrinu i pozitivnu energiju

Originalnost u predstavljanju

Kreativnost i maštovitost

Kako da konkurišeš? 

 • zaprati i lajkuj našu stranicu na Fejsbuku
 • izdvoj najviše tri fotografije ili tri video snimka tokom jednog meseca 
 • pošalji ih sa nazivom, kratkim opisom i svojim kontakt-podacima (ime, prezime i broj telefona) na

Snimke i fotografije možeš da šalješ od 7. do 26. decembra 2020. godine (DO PONOĆI).

Na konkursu mogu da učestvuju samo punoletna lica, sa prebivalištem na teritoriji grada Novog Sada. Neadekvatne snimke ili fotografije neće biti uzete u razmatranje. Svi nagrađeni pristigli radovi biće objavljeni na veb stranici i društvenim mrežama portala Moj Novi Sad  i potpisani imenom i prezimenom autora/autorke. Njihovim slanjem potvrđujete da ste saglasni da budu objavljeni i korišćeni u promotivne svrhe konkursa. 

Kako teče konkurs? 

Prva nedelja konkursa

od 7. do 12. decembra (od ponedeljka do subote – do ponoći) – šaljete radove (najviše 3 mesečno).

 1. decembar – žiri bira 3 najbolja rada. Sponzor nagrada je fitnes centar "Flex Fitness" a, nagrade su vaučeri u vrednosti od 4.000 dinara po vaučeru, koje je moguće iskoristiti za mesečni paket po izboru.

Druga nedelja konkursa

od 14. do 19. decembra (od ponedeljka do subote – do ponoći) – šaljete radove (najviše 3 mesečno).

 1. decembar – žiri bira 3 najbolja rada. Sponzor nagrada je trambolina park "Amplituda" a, nagrade su vaučeri u vrednosti 4.000 dinara po vaučeru koje je moguće iskoristiti za provod za 4 osobe (uključujući i specijalne čarape).

Treća nedelja konkursa

od 21. do 26. decembra (od ponedeljka do subote – do ponoći) – šaljete fotografije (najviše 3 mesečno).

 1. decembar – žiri bira 3 najbolja rada. Sponzor nagrada je kuglana "Žabac" a, nagrade su vaučeri u vrednosti od 4.000 dinara po vaučeru, koje je moguće iskoristiti za provod za 4 osobe, koji uključuje bowling, stoni tenis, bilijar i piće.

Izbor pobednika za mesec decembar 2020.

 1. decembar – postavljamo album sa pobedničkim snimcima i/ili fotkama (svih nedeljnih pobednika, ukupno 9 radova), na Fejsbuk stranicu mojnovisad.com.

od 28. decembra do 2. januara – javno glasanje – svi ste pozvani da podržite svoje favorite.

 1. januar – proglašenje pobednika na osnovu vaših glasova. Video ili fotografija sa najviše lajkova dobija nagradu meseca. Sponzor decembarske mesečne nagrade je "Univerexport" a, nagrada je vaučer u vrednosti od 20.000 dinara za kupovinu po izboru.

Napomena 1:

Svi dobitnici nedeljnih nagrada učestvuju u trci za finalnu supernagradu, i to primenom istog sistema glasanja publike. Glasanje za finalnu supernagradu trajaće u periodu od 4. do 9. januara 2021. godine a, pobednik će biti proglašen u nedelju 10. januara.

Glavna nagrada je laptop "HP Pavilion 15", u vrednosti od 1.000 evra, koji poklanja naš supersponzor "Infograf-Goti"

Napomena 2:

Računaće se isključivo oni glasovi ostavljeni na fotografijama i snimcima u našem Fejsbuk albumu. Zadržavamo pravo diskvalifikacije učesnika ukoliko primetimo zloupotrebe prilikom procesa glasanja. Zapamti – igraj se i budi fer!

Napomena 3:

Nagrade nisu zamenjive, plative u gotovini ili prenosive na treću osobu. Sve što prelazi iznos nagrade/vaučera dobitnik sam doplaćuje.

Napomena 4:

Dobitnici nagrada biće obavešteni o preuzimanju istih u roku od 24h od proglašenja pobednika. Nagrade nije neophodno preuzeti odmah po osvajanju, s obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju. Ukoliko imate dodatna pitanja, pišite nam na .

Ko su članovi žirija?

Žiri koji će odlučivati o dobitnicima nedeljnih nagrada čine:

 • Stevan Gojkov, novinar, urednik portala
 • Sandra Bulatović, urednica portala
 • Aleksandar Jovanović, foto-reporter portala
 • Sonja Slijepčević, novinarka/organizatorka konkursa

 VAŽNO!

Pozivaju se zainteresovani za učešće u velikom nagradnom konkursu Moj Novi Sad da pre pristupanja realizaciji zadatka pročitaju PRAVILA I USLOVE KORIŠĆENJA.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan