Tri horoskopska znaka koja u svemu nalaze nešto negativno

Tri horoskopska znaka koja u svemu nalaze nešto negativno

I dok neki svoj optimizam ne izgube kroz ceo život, ovi horoskopski znakovi ga nikada i ne pronađu. Čak i kada im je sve u životu idealno, oni su zabrinuti i kao da čekaju da ih snađe nešto loše. Ako već niste pogodili, reč je o sledeća tri horoskopska znaka.

Rak

Rakovi su u stalnoj brizi, posebno za ljude do kojih im je stalo. Oni su ponekad toliko uključeni u živote bližnjih da dobiju osećaj kao da žive i njihov život. Za njih je potpuno opuštanje nemoguća misija, jer stalno razmišljaju o sledećoj lošoj stvari koja bi možda mogla da se dogodi. 

Devica

Rođeni perfekcionisti Device baš u svemu pronađu manu. Uvek su pod stresom jer teže tom nedokučivom savršenstvu i tome da i sami postanu savršene osobe. Veliki su kritičari, kako sebe tako i drugih, pa ćete retko kada od njih čuti kompliment.

Blizanci

Njihov najveći problem je stres koji im stvara velike mentalne probleme. Ipak, stvar je u tome da je njima ponekad stresno i razmišljanje šta obući na neki događaj. Oni u svemu pronalaze razlog za živciranje, a kada ih pitate kako se osećaju, najpre će početi da nabrajaju svoje probleme pa tek onda neke dobre stvari. 

Izvor: cosmopolitan.rs

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan