Tri tipa muškaraca na koje se žene najviše žale

Tri tipa muškaraca na koje se žene najviše žale

U zaljubljenosti mnoge loše osobine se ne prepoznaju, ali kasnije ozbiljno počinju da smetaju.

Koliko god da nekoga volite i da ste prilagodljivi, sa određenim tipovima muškaraca sukobi su neminovni. U fazi zaljubljenosti mnoge navike i loše osobine se ne prepoznaju, ali kasnije ozbiljno počinju da smetaju. Stručnjaci su izdvojili tipove muškaraca na koje se žene najviše žale.

Egoista

Misli samo na sebe, želi da ga zovete i trčite za njim, a to negira i s vremenom postaje samo gori. Ne prihvata nikakvu vrstu odgovornosti, teško se odvaja od roditelja koji neprestano "trče" oko njega, kao da ne želi da odraste i sazri.

Škrtica

Toliko je opsednut novcem da i za najmanje trošenje opominje lepšu polovinu. Dobro je biti štedljiv, ali preterivanje u tome smeta. Pogotovo ako svoj novčanik drži "zaključan" a rado pristaje da drugi plaćaju njegove račune, bilo u kafani ili na drugom mestu.

Lenština

Vrlo je ambiciozan, ali samo u mašti, ima ideje koje drugi moraju da realizuju i očekuje od partnera da preuzme sve obaveze. U početku veze deluje beskrajno šarmantno, a kasnije se ne libi da od partnerke traži ili sam uzima novac. Ne razmišlja o tome da se osamostali finansijski i poslovno, uvek nađe razlog da živi parazitski. Kada se i zaposli, to kratko traje, a problem je uvek u drugima ili u sistemu, nikada u njemu.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan