Tribina u KCNS: "RTV – između politizacije i profesionalizma"

Tribina u KCNS: "RTV – između politizacije i profesionalizma"

"Hoće li se javni servisi osloboditi političkog tutorstva? Mogu li građanski protesti nešto da promene? Kako su plate zaposlenih postale tema razdora? Da li su medijske organizacije dovoljno glasne u svom negodovanju? Jesu li urednici RTV zaista nepokolebljivi borci za javni interes? Kako zaista objasniti da je kritičko mišljenje važno?"

Kako se navodi u pozivu organzatora, to su sve razlozi zbog kojih vas Udruženje novinara Srbije i Društvo novinara Vojvodine – UNS pozivaju na tribinu "RTV – između politizacije i profesionalizma", koja će se održati u utorak, 28. juna, u 17.30 časova na Tribini mladih Kulturnog centra Novog Sada.

Na tribini će govoriti: Milada Popović – glavna i odgovorna urednica Prvog programa Radio Novog Sada, Slobodan Arežina – smenjeni programski direktor TV Vojvodine, Tibor Jona – bloger i učesnik emisije "U nedostatku dokaza", Jožef Klem – pomoćnik direktora RTV, Milorad Bojović – glavni i odgovorni urednik "NS Reportera", Robert Čoban – osnivač i direktor "Kolor Pres Grupe".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan