Trijumf Calvina Harrisa na Tvrđavi, Konstrakta ulazi u istoriju Exita

Trijumf Calvina Harrisa na Tvrđavi, Konstrakta ulazi u istoriju Exita

Glavna bina Exita sinoć je svetu poslala potvrdu da je ovogodišnje izdanje festivala stvarno jedno od najjačih, kako je i najavljivano.

Na Petrovaradinsku tvrđavu svoj ultimativni megahit soundtrack doneo je glavom i bradom Calvin Harris. Gotovo 55.000 fanova prošlo je festivalske kapije kako bi svedočili istorijskom momentu, besprekornom pop spektaklu u izvođenju najuspješnijeg DJ-a i producenta svih vremena, na njegovom prvom dolasku u Srbiju.

Svoj veliki doprinos uspehu ove sjajne noći dali su i Boris Brejcha, Disciples, Ofenbach i Acraze, kao i stotine izvođača na svim binama i zonama širom Tvrđave. Savršena subota popločala je put za još jedan antologijski momenat koji će se dogoditi upravo danas. Ana Đurić Konstrakta biće prva domaća headlinerka u istoriji Exita. 



Premijera njenog specijalnog nastupa započeće na Glavnoj bini u 23.30 sati, a uz Konstraktu, najjača imena super jakog finalnog dana čine Zhu, Alok, Satori, Monolink, Sepultura, Blind Channel, Joel Corry i ukrajinski duo Artbat, čijim završnim setom će se zatvoriti festival.

Poslednje festivalske večeri na Glavnoj bini Sepultura će pojačati distorziju na najjače, Blind Channel će nastaviti u istom stilu i doneti prošlogodišnji evrovizijski  hit "Dark Side", ali i druge pesme sa novog albuma, nakon čega će Main stage krunisati Ana Đurić Konstrakta, prva domaća headlinerka u istoriji Exita. Drugi deo noći biće rezervisan za plesanje do ranih jutarnjih sati uz  najveće hitove koje donose Joel Corry, Alok i Zhu.



Mts Dance Arenu obeležiće lajv izvođenja Monolinka, Satorija i Stephana Bodzina, a za zatvaranje bine, ali i celog ovogodišnjeg izdanja Exit festivala biće zadužen ukrajinski duo ARTBAT.

Na Visa Fusion binu stiže poslednji lučonoša The Ramonesa – Marky Ramone, pored kog će nastupiti turski alternativni sastav She Past Away, zagrebački pank folk bend Brkovi dok će ukus irske doneti domaćini Orthodox Celts.

Jednodnevne ulaznice mogu se kupiti po ceni od 2.990 dinara, a u prodaji su i dnevne VIP karte. Dostupne su na festivalskim kapijama, na festivalskom sajtu, prodajnim mestima i onlajn na stranici Gigs Tixa.

Oceni vest:
6
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan