Trinaesti "Mamin bazar" u subotu na Spensu

Trinaesti "Mamin bazar" u subotu na Spensu

Manifestacija koju po 13. put u našem gradu organizuje udruženje "Mame Novosađanke" održaće se u subotu, 18. maja, u vremenu od 10 do 16 časova, na Spensu, u holu na spratu kod bivše Gradske kafane.

"Mamin bazar" predstavlja mesto na kom članice tog udruženja prodaju svoju i dečiju polovnu odeću, obuću, igračke, bebi opremu, a na kojem posetioci mogu tu istu robu da kupe po vrlo povoljnim cenama.

– Na "Bazaru" će se naći oko 100 mama izlagača kvalitetne polovne robe, koje su prethodno prijavile svoje učešće, a kao posetioci su dobrodošli svi koji žele da opreme porodicu za proleće i predstojeće leto. Uz to, imaćemo i dvadesetak mama koje će predstaviti svoje biznise, pa će i njihovi proizvodi i usluge moći da se kupe na licu mesta – najavljuju "Mame Novosađanke", dodajući da su pripremile i celodnevni muzičko-scenski program, te će se tako na bini smenjivati mali glumci, folkloraši i džez balerine, fitnes instruktori za decu i odrasle, dečiji hor.


– Svaka naša manifestacija ima
humantarni karakter, a ovaj put imamo dve akcije. Na našem štandu stajaće kutija za skupljanje novčane pomoći za devojčicu Galinu Grnju,
koja boluje od mikrocefalije, epilepsije i nekoliko drugih bolesti, a za terapije joj je neohodno dosta novca. Stoga pozivamo sve ljude koji su voljni da pomognu, da posete naš štand na "Maminom bazaru", doniraju novac u humanitarnu kutiju i podrže malu Galinu u njenoj borbi – poručuje se u pozivu "Mami Novosađanki".

Druga humanitarna akcija koju organizuje ovo udruženje jeste prikupljanje igračaka, pidžama, donjeg veša i papuča za decu i žene, kao i odeće za decu od 3 do 4 godine, za korisnike Sigurne ženske kuće, a ove stvari moći će se donirati na posebnom štandu, obeleženom nazivom ove organizacije.

U ekološkom kutku "Maminog bazara" Pokret gorana Novog Sada održaće ekološku radionicu za decu od 6 do 12 godina, koja će trajati sve vreme manifestacije.

Ulaz na "Mamin bazar" je, kao i uvek, besplatan. 

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan