Trke na Mišeluku menjaju režim saobraćaja za vikend

Trke na Mišeluku menjaju režim saobraćaja za vikend

Zbog održavanja auto-trke "Velika nagrada Novog Sada 2016", Gradska uprava za saobraćaj i puteve odredila je privremenu izmenu režima saobraćaja u Sremskoj Kamenici i na Mostu slobode.

Na saobraćajnicama petlje Alibegovac i Mišeluk, kao i na Mostu slobode, zabranjuje se saobraćaj dana 21. maja (subota), u vremenu od 8 do 18 časova, a 22. maja (nedelja) u vremenu od 9 do 17 časova. 

Na delu ulice Put Doktora Goldmana (bivši Institutski put), od ulice Novosadske do semaforizovane raskrsnice petlje Mišeluk, i na saobraćajnici od Kameničkog puta do petlje Mišeluk (kod zgrade RTV), zabranjuje se saobraćaj za sve vreme trajanja manifestacije – od 21. maja u 6 časova do 22. maja u 18 časova.

Na delu Kameničkog puta, od ulice Novosadske do skretanja kod zgrade RTV, u smeru ka Petrovaradinu, zabranjuje se saobraćaj na desnoj kolovoznoj traci i preusmerava na levu s dvosmernim kretanjem i ograničenjem brzine kretanja na  40 km/h za sve vreme trajanja manifestacije –od 21. maja u 6 časova do 22. maja u 18 časova.

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • novosađanin

  pre 1796 dana i 22 sata

  Nijedna trka pa ni možda 10000 onih koji će to gledati ne zaslužuje ovakav kolaps saobraćaja i maltretiranje celog grada. Zar ta grupica ljudi koji će uz zaglušujući buku, na zatvorenim putevima demonstrirati ludu vožnju treba da bude primer kako se postupa u saobraćaju. A onda se čudimo što se neki bahato ponašaju vožnji misleći da su na pisti, imitirajući one zbog kojih se ovde zatvaraju putevi i mostovi!

  Oceni komentar:
  7
  2
 • Takmicar

  pre 1421 dan i 47 minuta

  Pozdrav,
  Naravno da voznja trka ne treba da bude primer kako se vozi u saobracaju, sto je uvek i naglaseno na samim trkama. Poenta je da ko god zeli da se oproba u brzoj voznji to i treba da uradi na trkama, sa svom sigurnosnom opremom i obezbedjenim stazama samo u te svrhe, a ne u saobracaju. Pozivamo vas da dodjete na Miseluk u subotu i nedelju i verujemo da cete se dobro provesti.

  Oceni komentar:
  1
  1