Trke na Mišeluku menjaju režim saobraćaja za vikend

Trke na Mišeluku menjaju režim saobraćaja za vikend

Zbog održavanja auto-trke "Velika nagrada Novog Sada 2016", Gradska uprava za saobraćaj i puteve odredila je privremenu izmenu režima saobraćaja u Sremskoj Kamenici i na Mostu slobode.

Na saobraćajnicama petlje Alibegovac i Mišeluk, kao i na Mostu slobode, zabranjuje se saobraćaj dana 21. maja (subota), u vremenu od 8 do 18 časova, a 22. maja (nedelja) u vremenu od 9 do 17 časova. 

Na delu ulice Put Doktora Goldmana (bivši Institutski put), od ulice Novosadske do semaforizovane raskrsnice petlje Mišeluk, i na saobraćajnici od Kameničkog puta do petlje Mišeluk (kod zgrade RTV), zabranjuje se saobraćaj za sve vreme trajanja manifestacije – od 21. maja u 6 časova do 22. maja u 18 časova.

Na delu Kameničkog puta, od ulice Novosadske do skretanja kod zgrade RTV, u smeru ka Petrovaradinu, zabranjuje se saobraćaj na desnoj kolovoznoj traci i preusmerava na levu s dvosmernim kretanjem i ograničenjem brzine kretanja na  40 km/h za sve vreme trajanja manifestacije –od 21. maja u 6 časova do 22. maja u 18 časova.

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • novosađanin

  pre 1297 dana i 15 sati

  Nijedna trka pa ni možda 10000 onih koji će to gledati ne zaslužuje ovakav kolaps saobraćaja i maltretiranje celog grada. Zar ta grupica ljudi koji će uz zaglušujući buku, na zatvorenim putevima demonstrirati ludu vožnju treba da bude primer kako se postupa u saobraćaju. A onda se čudimo što se neki bahato ponašaju vožnji misleći da su na pisti, imitirajući one zbog kojih se ovde zatvaraju putevi i mostovi!

  Oceni komentar:
  7
  2
 • Takmicar

  pre 921 dan i 18 sati

  Pozdrav,
  Naravno da voznja trka ne treba da bude primer kako se vozi u saobracaju, sto je uvek i naglaseno na samim trkama. Poenta je da ko god zeli da se oproba u brzoj voznji to i treba da uradi na trkama, sa svom sigurnosnom opremom i obezbedjenim stazama samo u te svrhe, a ne u saobracaju. Pozivamo vas da dodjete na Miseluk u subotu i nedelju i verujemo da cete se dobro provesti.

  Oceni komentar:
  1
  1
novorođenčad vremenska prognoza klinika za ginekologiju i akušerstvo zodijak sahrane novi sad horoskop isključenja struje bez vode novosadsko porodilište servisne informacije novi sad JKP Vodovod i kanalizacija skupština grada novog sada isključenje vode dnevni horoskop Isključenje struje štrajk poštara betanija pošte srbije Ledena Šuma raspored sahrana novi sad bebe astrologija horoskopski znaci elektrovojvodina gradonačelnik Miloš Vučević bez struje raspored sahrana i ispraćaja gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević jkp lisje Elektrodistribucija Novi Sad