Trodnevna akcija suzbijanja prosjačenja

Trodnevna akcija suzbijanja prosjačenja

U akciji sa ciljem otkrivanja i suzbijanja prekršaja prosjačenja na području Novog Sada, koja je trajala tri dana, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova otkrili su ukupno 38 osoba, od kojih je 11 maloletnika.

Takođe, policija je zatekla i jednu punoletnu osobu u vršenju prekršaja proricanja sudbine.

Punoletni izvršioci odmah su u skraćenom postupku sprovođeni nadležnom sudu i izricane su im novčane i kazne zatvora.

Maloletni izvršioci prekršaja su predati radnicima Centra za socijalni rad, koji su prema njima preduzeli mere i radnje iz svoje nadležnosti.

Pripadnici Policijske uprave će i u narednom periodu intenzivno preduzimati mere i radnje u cilju suzbijanja prosjačenja.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenje grejanja bez struje bez vode Elektrodistribucija Novi Sad isključenje vode vremenska prognoza novi sad epidemija gripa Vreme u Novom Sadu novorođenčad servisne informacije novi sad jp sportski i poslovni centar vojvodina gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija zdravlje Isključenje struje novi sad isključenja struje bebe Vreme u Srbiji vremenska prognoza JKP Vodovod i kanalizacija novosadska policija Spens novosadsko porodilište jkp novosadska toplana novosađani Republički hidrometeorološki zavod bez grejanja elektrovojvodina