"TRŽNICA": U četvrtak licitacija za zakup tezgi na novosadskim pijacama

"TRŽNICA": U četvrtak licitacija za zakup tezgi na novosadskim pijacama

Oglasi za sva prodajna mesta i poslovne prostore koji se daju na licitaciju objavljeni i na gradskim pijacama.

JKP "Tržnica" Novi Sad obavestilo je javnost da će se javna licitacija za davanje u zakup slobodnih poslovnih prostora i reklamnih prostora na Ribljoj, Futoškoj, Limanskoj, Detelinarskoj, Satelitskoj, Temerinskoj i Najlon pijaci u Novom Sadu i pijaci u Sremskoj Kamenici, kao i javna licitacija za davanje u rezervaciju slobodnih prodajnih mesta na Ribljoj, Futoškoj, Limanskoj, Detelinarskoj, Satelitskoj, Temerinskoj, Kvantaškoj i Najlon pijaci u Novom Sadu i pijacama u Petrovaradinu i Sremskoj Kamenici održati u četvrtak 5. oktobra 2017. godine sa početkom u 10 časova u prostorijama JKP "Tržnica", ulica Žike Popovića broj 4.

Sva obaveštenja u vezi raspisanog oglasa mogu se dobiti u prostorijama JKP "Tržnica" Novi Sad, ulica Žike Popovića broj 4, u službi za komercijalne poslove ili na telefon 021 480 85 18, svakog radnog dana od 8 do 14 časova. 

Oglasi za sva prodajna mesta i poslovne prostore koji se daju na licitaciju (površina, namena, početni iznos licitacije, položaj i skica) su objavljeni na oglasnim tablama u prostorijama JKP "Tržnica" Novi Sad, ul. Žike Popovića broj 4 kao i na svakoj od pijaca za koju se licitiraju poslovni prostori i prodajna mesta.

Takođe, o navedenoj licitaciji možete se informisati i putem sajta ovog gradskog preduzeća

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan