Tukli ga letvama i palicama, kaže da se sam povredio (FOTO)

Tukli ga letvama i palicama, kaže da se sam povredio (FOTO)

U noći između subote i nedelje, oko 2 sata i 50 minuta, grupa mladića pretukla je letvama i palicama 22-godišnjeg Novosađanina U. V, u ulici Stojana Novakovića, na Novom naselju.

Uhapšeni su 21-godišnji V. K, M. M. i V. E, koji se sumnjiče da su učinili krivično delo teška telesna povreda. Oni će biti privedeni osnovnom javnom tužiocu.


U Kliničkom centru Vojvodine za 021.rs kažu da je U. V. primljen u nedelju, tri sata posle ponoći, te da je nakon pružene pomoći pušten na kućno lečenje.

Iako je policiji rekao da se sam povredio, mladića demantuje video koji je objavio portal Direktno, na kojem se može videti kako se jedan mladić raspravlja i odguruje sa grupom momaka ispred Sportskog centra "Meridiana" na Novom naselju.

U jednom trenutku nekoliko osoba prilazi grupi i jednog od prisutnih počinje da udara letvama, palicama i rukama. Oni su ga tukli gotovo pola minuta, nakon čega je jedan momak uspeo da odvoji U. V. od nasilnika.


Kako saznaje radio 021, U. V. je bio među osumnjičenima za prebijanje mladića u prostorijama stadiona Fudbalskog kluba Vojvodina, u februaru prošle godine. Za ovaj događaj osumnjičeno je pet osoba, koje su puštene da se brane sa slobode.

Izvori: 021.rs, mojnovisad.com, Direktno.rs


PROČITAJTE JOŠ:

Navijači Vojvodine pretukli mladića u prostorijama kluba na stadionu

Osumnjičeni za brutalno prebijanje na "Karađorđu" braniće se sa slobode

Oceni vest:
6
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Urke

    pre 814 dana i 19 sati

    Ovaj drugi se usro u gaće bogte, pa di ovi zakržljali od 50 kila da tuku nekog :D

    Oceni komentar:
    1
    0
  • lazovi

    pre 814 dana i 18 sati

    da nema kamera nikad istinu saznali ne bismo niti bi stekli pravi utisak o dogadjaju

    Oceni komentar:
    0
    2